Има такъв народ ще организира национален референдум за президентска република.

...
Има такъв народ ще организира национален референдум за президентска република.
Коментари Харесай

Слави пак иска да прави референдум - за или против България да стане президентска република

Има подобен народ " ще провежда народен референдум за президентска република. Това анонсира водачът на партията Слави Трифонов в изказване по телевизия " Седем осми ".

" Видях политическата система от вътрешната страна - има двуличие, неистини, корупция, задкулисие, интриги, и мъчителна жадност за власт. Не съм политик, и мисля, че би трябвало да се разбие освен модела ГЕРБ, а на цялата настояща политическа система ", уточни той

 

Така водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разгласи стъпка към свикването на национелен референдум " за " или " срещу " България да стане президентска република.

 

Добави, че задачата е да бъде поръчител взетото на референдума решение да бъде изпълнено, присъствайки в идващия парламент. Социологическите изследвания обаче нямат еднопосочен отговор дали партията му ще премине 4%-овата преграда на изборите на 2 октомври.

" Искаме вие да кажете дали е време България да стане президентска република или да остане парламентарна. Искаме да ви попитаме това на народен референдум. Решението би трябвало да е ваше, тъй като страната е ваша. За да подсигуряваме, че това ще се случи, ние ще сме вашият поръчител в идващия парламент.Властта не е непременно, само че моралът е. Има Такъв Народ - против всички, само че дружно с вас ", сензационно избухна Слави.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР