Има такъв народ ще обяви кандидата си за кмет на

...
Има такъв народ ще обяви кандидата си за кмет на
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Ще обявим кандидата за кмет на София до 3 дни

" ИТН " ще разгласи претендента си за кмет на София до три дни. Партията ще има издигнати претенденти във всички огромни градове в страната. Това разгласи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия

" Редовното държавно управление, което назоваваме " сглобка ", е заченото в грях и обслужва радикално разнообразни ползи, а не интереса на България. Правителството е фасадно. Денков не извършва личните си решения, те са му налагани ", съобщи той.

Той разяснява и идните локални избори.

" Готови сме с претендента си за кмет на София. " ИТН " ще има лично издигнати претенденти за кметове във всички огромни градове в страната. В рамките на 72 часа от през днешния ден ще ги обявим публично ", означи Балабанов.

По думите му препоръчаната конституционна промяна няма да срещне поддръжката на " ИТН ".

" По никакви точки. Хората, които я вършат, са задоволително компрометирани ", добави Станислав Балабанов.

Според вносът на украинско зърно ще докара до загуби за българските производители.

" Логистични са митингите, които се приготвят. Украинското зърно не дава отговор на европейските условия за доставки ", акцентира Станислав Балабанов.

Той разяснява и връзките на партията с президента Румен Радев.

" Президентската институция е назависима, би трябвало да има разделяне на управляващите, не браним който и да е ", сподели още Станислав Балабанов.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР