Има такъв народ“ ще направим всичко възможно, за да спре

...
Има такъв народ“ ще направим всичко възможно, за да спре
Коментари Харесай

„ИТН“ ще направим всичко възможно, за да спре това правителство да управлява, защото е вредно за страната

„ ИТН “ ще създадем всичко допустимо, с цел да спре това държавно управление да ръководи, тъй като е нездравословно за страната. “ Това съобщи Станислав Балабанов.

„ Има три значими неща, които би трябвало да се случат. Първо – Има Такъв Народ ще постъпи извънредно практично и държавнически, с цел да успокои българското общество, като извърши това, което е споделило във връзка с бюджета. Тоест ние ще създадем всичко допустимо, с цел да се подсигуряват пенсиите на хората и антикризисните ограничения, с цел да може българското общество да е умерено. Второ – през последните дни стана доста ужасно в българския парламент. Председателят на Народно събрание потъпква правилника на този парламент, макар че предходната седмица инициирахме и събрахме подписи за закрито съвещание, на което да изслушаме външния министър по проблема РСМ, която на процедура ще удостовери нашите тези от последните седмици “, уточни той.

Балабанов съобщи още, че Има Такъв Народ ще предизвикват посредством процедура в пленарна зала – закрито съвещание. На него министърът в оставка Теодора Генчовска ще може да разкрие всички елементи и покаже документите със конфиденциален гриф, с цел да видят всички депутати по какъв начин е работил министър председателят Петков по тематиката Северна Македония. “Още предходната седмица сме събрали всички подписи. Това е общонационален, надпартиен въпрос и всички народни представители знаят каква е обстановката. “И трето – попълни той – тези, които сега са на власт, ръководят еднолично, употребяват внушения и оферират постове и пари. „ Затова би трябвало да си вървят по най-бързия метод “, безапелационен бе Станислав Балабанов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР