Има такъв народ решиха, че не могат да изчакат изслушването

...
Има такъв народ решиха, че не могат да изчакат изслушването
Коментари Харесай

ИТН откриха кампания срещу номиниран за конституционен съдия

" ИТН " взеха решение, че не могат да изчакат чуването на номинираните за конституционни съдии, което ще се състои през днешния ден, и започнаха пленарния ден с декларация по тематиката, само че ориентирана единствено против претендента на ПП/ДБ за арбитър в Конституционен съд Борислав Белазелков . Той бе подложен на яростна офанзива от страна на ръководителя на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Припомняме, че с изключение на някогашния висш арбитър, номинирани са и ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС и депутатът от " Възраждане ".

Тошко Йорданов заподозря, че той се е издигнал с помощта на Българска комунистическа партия. Сестра му пък била в топли връзки с частен правосъден реализатор. Какви са моралните качества на този човек, попита той. Според депутата Белазелков подкрепял оказването на напън върху институции.

Има Такъв Народ откриха връзка сред претендента и проблема Джон Полфриймън. Белазелков подкрепял освобождението на австралиеца. Един път не предложихте нещо читаво, сподели Йорданов и прикани за оставка с определението " некадърници ".
 Нови имена и нова процедура за Конституционен съд желае
Нови имена и нова процедура за Конституционен съд желае " Правосъдие за всеки "

Призовава и за цивилен ръб върху всички номинации, с цел да няма политически покупко-продажби по партийни квоти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР