Има такъв народ продължават консултациите с всички други парламентарни формации,

...
Има такъв народ продължават консултациите с всички други парламентарни формации,
Коментари Харесай

Манолова на консултациите с Има такъв народ: Здравословно ще е ДПС да е извън властта

" ИТН " не престават консултациите с всички други парламентарни обединения, без ГЕРБ-СДС, които започнаха през вчерашния ден с " Демократична България ". Днес първата им среща е с представителите на партията на Слави Трифонов е с " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Тя стартира в Народното събрание малко след 11 часа. От 14 часа те ще беседват с контактната група на Българска социалистическа партия, която ще води водачът Корнелия Нинова.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, който взе участие в диалозите дружно с Филип Станев, Ивайло Вълчев и Виктория Василева, съобщи:

" Здравейте, малко е шашаво да вършим среща с хора, които сме били дружно на площадите . Ясно е, че желаеме едно и също. Аз не чакам да има някакви разминавания за главните цели. В последна сметка, това, което искахме долу на улицата, по тази причина сме и тук. Иначе ние особено надали щяхме да сме тук, както и вие. Иначе щяхме да си живеем животите. По-скоро сме тук да си стиковаме позициите ".

Мая Манолова благодари за диалозите и че от " ИТН " са се съобразили с тяхното гледище да има обществени съвещания в Народното събрание.

" Факт е, че ние работим от дълго време и добре дружно и си имаме доверие, по тази причина и си приказваме нормално напряко. Ние идваме, както вярно сподели, безусловно от улицата и площадите, акцията ни беше на улицата и площадите. Наясно сме с упованията на хората. Приветстваме желанието ви да поемете отговорност за лъчение на кабинет. Но чакаме от този кабинет незабавно да се заеме с най-горещите проблеми на хората ", отговори Мая Манолова.

 Снимка: Булфото

Йорданов акцентира, че никой не чака нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи да са в кабинета.

" Оттам се потегля и по-късно се водят разговори ", разяснява той, въпреки че партията му предложения на съвещания и Движение за права и свободи и те ще се състоят на следващия ден.

" Няма ужасно да няма плътна поддръжка. Ще бъде здравословно Движение за права и свободи не просто да стои надалеч от държавното управление, само че и от всички властови позиции . Най-важното е идващия кабинет да получи преди всичко поддръжка на " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Ние сме против дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е упованието и на хората ", акцентира Манолова, откакто към този момент направи тази поръчка преди консултациите.

По думите й измежду целите на " Изправи се БГ! Ние идваме! " са повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за бизнеса, правосъдната промяна, ограничение властта на основния прокурор, смени във Висш съдебен съвет.

Председателката на " Изправи се БГ! " настоя проверката на властта да бъде продължена от идващ постоянен кабинет .

" Благодаря за поддръжката и с подписите ви за комисията по проверка, само че това би трябвало да е политика, която би трябвало да продължи и идващия кабинет. Хората към този момент не могат да търпят корупция ", посочи Манолова.



След това публицистите бяха помолени да изоставен, а след срещата на " четири очи ", ще има изказвания.

Очаквайте детайлности...

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР