„Има такъв народ“ предаде българския народ. Никога повече няма да

...
„Има такъв народ“ предаде българския народ. Никога повече няма да
Коментари Харесай

Радостин Василев с призив към ИТН: Колеги, не подкрепяйте преврата в държавата


„ ИТН “ съобщи българския народ. Никога повече няма да взе участие в Народното събрание. Поздравявам тези, които напуснаха партията – потвърдиха, че са мъже. Колеги, не подкрепяйте преврата в страната. Държавата е по-важна от всичко “, сподели министърът на спорта в оставка и разколник от Има Такъв Народ Радостин Василев от парламентарната естрада.

„ Днес виждам някогашните ми сътрудници и виждам в техните лица един голям позор. Те не желаят да стоят до Тошко Йорданов сега “, сподели Василев.

„ Изказват се единствено Тошко Йорданов и Станислав Балабанов. Другите просто няма какво да кажат, тъй като ги е позор “, добави той. Василев се обърна непосредствено към Ива Митева и я прикани да не става изменник и да не поема поста на ръководител на Народно събрание. „ Вие ще сте най-мразената персона в страната “, сподели Василев.

„ Днес е началото на един цивилизационен избор. Той, най-общо, е изборът сред дълго критото зло, в което съм имал присъединяване две години без да знам, и положителното. Аз не съм изменник, моите сътрудници не са предатели. Аз учредих Има Такъв Народ, създавах структури, бях най-ревностният бранител на Слави Трифонов, най-големият критик на Кирил Петков, само че не мога да предпочета моя водач пред българския народ “, сподели още Василев.

„ За първи път от 12 години страната е на път да си върне заграбени бизнеси “, сподели още министърът на спорта в оставка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР