Има такъв народ“ подаде заявление за регистрация за предстоящите избори. Влизаме

...
Има такъв народ“ подаде заявление за регистрация за предстоящите избори.
Влизаме
Коментари Харесай

„Има такъв народ“ се регистрира за изборите, Слави ще води листи?

„ ИТН “ подаде заявление за регистрация за идните избори.

„ Влизаме в предизборната конкуренция като партия на истината. За регистрацията са събрани 4000 подписа. Целта е една – да създадем по този начин, че идващият парламент да е работещ, с цел да могат българите да бъдат спокойни. Виждате в каква рецесия на институциите сме изпаднали “, съобщи Станислав Балабанов след входиране на документите в ЦИК.

Според партията целият този пъкъл трябвало да завърши.

„ Ние ще бъдем поръчител в идващия парламент за резултатите за референдума за промяна на политическата система, за който сега събирае подписи. Няма да допуснем другите политически партии да откраднат вота на хората, както го сториха през 2016 година Имам чувството, че Има Такъв Народ освен ще бъде част от идващия парламент, само че ще бъде и незаобиколим фактор “, съобщи Балабанов.

До няколко седмици ще са подготвени листите на Има Такъв Народ.

„ Ние сме лидерска партия и евентуално Слави Трифонов ще бъде лидер на листи “, съобщи Балабанов.

Има индикации, че „ Газпром “ е подхванал първи стъпки към дело против „ Булгаргаз “. Затова би трябвало доста деликатно да се приказва за доставките през 2022 година, тъй като арбитражният съд може да ги одобри. Не споделям, че сме уязвими, само че би трябвало да се наеме най-хубавата адвокатска фирма при сходни каузи. Защото „ Булгаргаз “ няма 1,17 милиарда лева, както нямаше и НЕК преди 7 години. Трябва да се отбрани българския интерес и да сме готови “, съобщи по горещата тематика някогашният зам.-министър Пламен Данаилов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР