Има такъв народ няма да подкрепи правителство с Кирил Петков

...
Има такъв народ няма да подкрепи правителство с Кирил Петков
Коментари Харесай

"Има такъв народ" няма да подкрепи правителство с Кирил Петков и Асен Василев

" ИТН " няма да поддържа държавно управление с Кирил Петков и Асен Василев, нито ще направи коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това съобщи по NOVA претендентът за народен представител от Има Такъв Народ Пламен Данаилов.
 
" Ако сме съпротива, ние ще бъдем градивни и ще държим напрегнат ръководещите, показвайки всичките им недъзи ", съобщи Данаилов и разясни, че Има Такъв Народ  ще държи на " ясна стратегия с точни цели и задания, написани със периоди ".  Темата за финансовата непоклатимост на България ще бъде приоритет за Има Такъв Народ. Това е била една от аргументите Има Такъв Народ да излезе от четворната коалиция в предходния кабинет, съобщи Данилов, по тази причина в този момент тя ще бъде " едно от нещатата, за които ще би трябвало доста съществено да се приказва ". 
 
Данаилов разяснява и контракта ни с " Газпром ", който изтича в края на тази година. " България би трябвало да обезпечи газ първо за топлофикациите, с цел да може хората да бъдат на топло през зимата, с цел да може да работи и българския бизнес. Това, което би трябвало да се направи е газът да е на най-хубавата цена ", сподели Данаилов.
 
Според него " Булгаргаз " има един " доста скъп актив ". " Това е договорът с Азербайджан за доставка на природен газ. Начинът му на ценообразуване сега е извънредно преференциален и той би трябвало да бъде употребен от страната ", изясни още някогашният зам.-енергиен министър. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР