Има такъв народ не се готви за нови предсрочни парламентарни

...
Има такъв народ не се готви за нови предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Бяхме прави - ИТН отново готови да излязат в изборна битка

" ИТН " не се готви за нови предварителни парламентарни избори, само че ще вземат участие независимо и не в коалиция, в случай че има такива през пролетта. Това съобщи някогашният ръководител на парламентарната група на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов на конференция в Българска телеграфна агенция, която от партията проведоха, с цел да разясняват неуспеха на " Продължаваме промяната ". Заедно с него участваха още някогашният районен министър Гроздан Караджов и някогашните депутати Филип Станев, Ивайло Вълчев и Пламен Данаилов.

Въпреки че откри конференцията с послание към публицистите " сътрудници ", Тошко Йорданов реши да се скара на медиите за въпросите дали от Има Такъв Народ имат чувство за нови предварителни избори и дали партията на Слави Трифонов ще се яви независимо. " Вътрешните чувства са за един различен човек - Христо Иванов, в реда на нещата е него да питате. Той е с вътрешни чувства ", заяде се Тошко Йорданов. Той изясни и че е благополучен от обстоятелството, че в този момент парламентарно показаните партии не могат да си измият ръцете с Има Такъв Народ , а пък те, в случай че били в Народното събрание, несъмнено отново щяха да са нарочените, че бутат страната към нови избори.

Иначе Тошко Йорданов съобщи, че в случай че в този момент " ИТН " били в Народното събрание, нямало ръководителят да е от ГЕРБ, нямало и да има диалози и вопли към ГЕРБ за поддръжка на държавно управление на малцинството. ", в този момент му се молят да си подреди депутатите, с цел да приказват още веднъж ", засегнат е той.
 Ива Митева: Наближават нови избори, смесеното гласоподаване е най-лошият вид
Ива Митева: Наближават нови избори, смесеното гласоподаване е най-лошият вид

Тя мощно се надява измененията в Изборния кодекс да не са реваншизъм, само че будят съществени подозрения

Йорданов уточни, че хартиената бюлетина, която е обект на полемика на второ четене за, няма да направи по-честни изборите . Хартията разрешава на ГЕРБ и Движение за права и свободи да си провеждат купени гласове, само че и машините за гласоподаване били опорочени от " Продължаваме промяната ", изострен бе Йорданов. Това, което става в Изборния кодекс, е, че всеки драпа в частта, която може да въздейства и да изкриви един предстоящ избор, счита Тошко Йорданов. Има Такъв Народ в никакъв случай не са имали искания и желали кодове на машините за гласоподаване.

Той добави още, че сега има опити за сделки в Народното събрание сред ГЕРБ и Политическа партия, като двете партии работели в синхрон още по време на четворната коалиция.

Във връзка с  и Любомир Каримански, Тошко Йорданов посочи, че Ива Митева не е била член на партията, до момента в който Любомир Каримански бил, само че заел пост в страната, за който не разрешава да бъде партийно привързан . Това са свободни хора, които могат да постъпят, както си изискат, изясни той.
 Тошко Йорданов: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи желаят да манипулират нови избори
Тошко Йорданов: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи желаят да манипулират нови избори

Наличните машини за гласоподаване у нас подлежат на операция

Иначе първата тематика на конференцията беше, което анулира решението парите на пътностроителните компании да се изплатят за осъществени действия едвам след глобата на Народното събрание, както и последствията от решението за повдигането на ветото над РСМ за участието й в Европейския съюз. Именно поради последното Има Такъв Народ напуснаха съдружното ръководство.

В РСМ сега българите са тероризирани в пъти повече, в сравнение с преди повдигането на ветото, а България няма и сопа в ръцете , с цел да дисциплинира ръководещи и съпротива в Република Северна Македония, посочи Тошко Йорданов.

Според някогашния народен представител на Кирил Петков не му пукало за българите в Северна Македония. " Човекът може да е с бяла якичка, да е живял в Канада, да е човек на света, само че не му пука българите в Северна Македония ", сподели Йорданов.

По отношение на влизането на България в Шенген, Йорданов означи, че страната ни е подготвена за Шенгенското пространство , само че няколко страни ни стопират. В момента има обезчестяване на българските ползи, а за други сами си ги предадохме. " Може да мислите всичко за нас, само че най-малко по някои тематики да се споделя истината ", разяснява Тошко Йорданов.
 И Любомир Каримански извършил уговорката си към Има Такъв Народ
И Любомир Каримански извършил уговорката си към Има Такъв Народ

В момента е финансов консултант на служебния министър

За решението на Конституционния съд (КС)

Хубаво е, когато истината излезе нескрито, да се споделя и да се свири, а не да мина просто по този начин, сподели Тошко Йорданов. В момента излиза, че Конституционен съд е ограбил българския народ и е нахранил компаниите на ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Ние сме прави ", удовлетворен е Йорданов, който не пропусна да разкритикува и медиите, че не повярвали на Има Такъв Народ.

Бившият вицепремиер и районен министър Гроздан Караджов също е удовлетворен, че истината е излязла нескрито с какви подправени причини се е спъвала работата на Министерство на регионалното развитие.

Другата щета, която нанесло ръководството на Кирил Петков, било със. Според някогашните депутати от Има Такъв Народ Георги Гвоздейков не се е явявал на конкурс, с цел да заеме длъжността началник на Държавния медицински въздухоплавателен оператор . Именно Гвоздейков бил оплескал публичната поръчка за медицинските хеликоптери, съгласно Пламен Данаилов. Припомняме, че поръчката бе спряно, защото единственият претендент, подал документи, само че за оферта с към 20% по-скъпа в сравнение с са заложените преди месеци параметри.

Другият огромен проблем бил за какво Министерство на здравеопазването би трябвало да провежда поръчката, откакто сдружението за хеликоптерите отишло към Министерство на превоза? " Отново има недовиждане и недомисляне ", разяснява Данаилов.
 Слави Трифонов зове: Да върнем ветото за Скопие
Слави Трифонов зове: Да върнем ветото за Скопие

Гоненията против всичко българско в Северна Македония не престават с цялостна сила
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР