Има такъв народ не говорят напред, преди да получат мандата.

...
Има такъв народ не говорят напред, преди да получат мандата.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Като дойде мандатът при нас, ще разберете какво ще направим

" ИТН " не приказват напред, преди да получат мандата. „ Всяко нещо по реда си, сътрудници. Първо би трябвало да пристигна мандат, след това ще го видите “.
Toва съобщи ръководителят на ПГ на Тошко Йорданов в отговор на въпрос на публицисти дали от партията ще сформират държавно управление, откакто стана ясно от изказване на премиера в оставка Бойко Борисов, че ГЕРБ връщат мандата.
 ИТН няма да договарят с ГЕРБ за държавно управление " ИТН " няма да договарят с ГЕРБ за държавно управление
От „ ИТН “ няма да се явят на договарянията с обединението ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление. Новината заяви пре...
По думите му към момента няма връчен мандат, президентът би трябвало да ни извика и тогава и да го даде. „ Ние работим по график – когато пристигна мандатът при нас, тогава ще се разберете какво ще създадем. Ще създадем това, което би трябвало да създадем сега, в който ни дадат мандата. Какво неразбираемо има в това, просто не приказваме напред, не приказваме напред “, безапелационен бе Йорданов.
Когато президентът реши, че би трябвало да връчи мандата, тогава може да ми зададете тези въпроси, другояче е безсмислено, сподели още Тошко Йорданов, като не стана ясно от въпросите на публицистите дали вървим към предварителни избори, или не.
Припомняме, че през вчерашния ден, 22 април, парламентарната група на ГЕРБ предложения представителите на " ИТН " за диалози за предстоящ кабинет, само че партията на Слави Трифонов отхвърли диалози за поддръжка на проектокабинета " Митов ".

" ИТН " с картата на ръководителя на парламентарната група Тошко Йорданов в негово неявяване?
 Борисов от вкъщи си: Връщаме мандата на президента (ВИДЕО) Борисов от вкъщи си: Връщаме мандата на президента (ВИДЕО)
Връщаме мандата за сформиране на държавно управление - т.е. препоръчаният с първия мандат кабинет няма да бъде подложен на гласоподаване в парламен...
Този въпрос породи при приемане на плана на решение за изменение и допълнение на правилника на Народното събрание.
Вчера кореспондент на видя, че при едно от гласуванията новоизбраният ръководител на правната комисия в Народното събрание Радостин Василев явно дава сигнал на колежката си Виктория Василева да се възползва от неналичието на Йорданов в пленарна зала и може да даде избор от негово име. Тя, от своя страна, се оглежда дали камерите сега ги наблюдават и натиска копчето на машинката до нея.
Потърсихме Тошко Йорданов за коментар с въпрос дали оставя картата на мястото си, когато не е в пленарна зала, само че за момента нямаме съответен отговор от негова страна. Ако пожелае да разяснява - позицията му ще бъде включена.
Припомняме, че в настоящия устав за организацията и активността на Народното събрание е записано, че ръководителят може да в профил от едно съвещание народен представител, който гласоподава с непозната карта.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР