Има такъв народ не говорят напред, преди да получат мандата.

...
Има такъв народ не говорят напред, преди да получат мандата.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Като дойде мандатът при нас, ще се разберете какво ще направим

" ИТН " не приказват напред, преди да получат мандата.
„ Всяко нещо по реда си, сътрудници. Първо би трябвало да пристигна мандат, след това ще го видите “. Toва съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в отговор на въпрос на публицисти дали от партията ще сформират държавно управление, откакто стана ясно от изказване на премиера в оставка Бойко Борисов, че ГЕРБ връщат мандата.
 ИТН няма да договарят с ГЕРБ за държавно управление " ИТН " няма да договарят с ГЕРБ за държавно управление
От „ ИТН “ няма да се явят на договарянията с обединението ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление. Новината заяви пре...
По думите му към момента няма връчен мандат, президентът би трябвало да ни извика и тогава и да го даде. „ Ние работим по график – когато пристигна мандатът при нас, тогава ще се разберете какво ще създадем. Ще създадем това, което би трябвало да създадем сега, в който ни дадат мандата. Какво неразбираемо има в това, просто не приказваме напред, не приказваме напред “, безапелационен бе Йорданов.
Когато президентът реши, че би трябвало да връчи мандата, тогава може да ми зададете тези въпроси, другояче е безсмислено, сподели още Тошко Йорданов, като не стана ясно от въпросите на публицистите дали вървим към предварителни избори или не.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР