Има такъв народ“ направи всички необходими усилия, за да има

...
Има такъв народ“ направи всички необходими усилия, за да има
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Бяхме наивни, това не носи добри резултати в политиката

„ ИТН “ направи всички нужни старания, с цел да има държавно управление, само че някак останахме неразбрани в опитите си да покаже, че сме подготвени да управляваме, съобщи в ефира на bTV заместник-председателят на „ ИТН “ Ивайло Вълчев.

„ Бяхме наивни, което в политиката не носи положителни резултати “, разяснява още той. Според него да спечелиш избори и да влезеш в ръководството са две разнообразни неща – едното се взема решение от народа, а другото от възможни сътрудници.

„ Бяхме подготвени с решения, за наше страдание те не срещнаха разбирането на тези, които бихме желали да имаме като възможни сътрудници “, уточни Вълчев.

„ Обвиниха ни, че в политиката сме разчитали на истината, което за мен беше странно… Политиката се оказа много по-мръсна и хлъзгава “, сподели той.

„ Лошото е, че в един миг човек има два хода – или да продължи да бъде подобен, какъвто е, или да стане като останалите “, добави още заместник-председателят на Има Такъв Народ.

Междувременно в ефира на Nova Станислав Балабанов от партията разяснява, че „ безапелационно “ поддържат Румен Радев в президентската конкуренция, както и че биха дали възможна поддръжка на Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “ за премиерски пост, само че след договаряния.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР