„Има такъв народ“/ИТН/ ще подпише коалиционното споразумение, обяви в кулоарите

...
„Има такъв народ“/ИТН/ ще подпише коалиционното споразумение, обяви в кулоарите
Коментари Харесай

Ива Митева: ИТН ще подпише споразумението за коалиция, има съгласие за всичко

„ ИТН “/ИТН/ ще подпише съдружното съглашение, разгласи в коридорите на Народното събрание Ива Митева, заместник-председател на Народното събрание.

„ Всяка една страна трябваше деликатно да преразгледа съглашението. В края на краищата всеки си поставя подписа, всеки желае да бъде спокоен, всеки желае нещата да вървят обикновено “, разяснява провела се през днешния ден среща сред водачите на четирите обединения от бъдещата коалиция Митева. По думите ѝ тя в действителност е предходна доста градивно и е реализирано единодушие за всичко.

Митева добави, че към момента не е ясно дали съглашението ще бъде подписано общо или всяка групировка ще постави подписи под двустранно съглашение с „ Продължаваме промяната “.

„ В него няма да има имена на министри “, посочи Митева и разясни, че не знае какви са предложенията на Има Такъв Народ.

„ О, аз не знам кои са имената, вие от кое място знаете имената. Аз не съм чувала никакви имена, тъй че не мога да ви кажа кои ще са. Ами това, че изтичат, приказва се… “, посочи Ива Митева.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР