Има такъв народ“ има основната мисия да направи всичко възможно,

...
Има такъв народ“ има основната мисия да направи всичко възможно,
Коментари Харесай

Слави за Кирил и Асен: Гледат в очите и лъжат

Има подобен народ “ има главната задача да направи всичко допустимо, с цел да се осъществя препоръчаният референдум. Това съобщи по време на изявление в ефира на 7/8 TV водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов, който разяснява концепцията на партията да предложи на народен референдум хората да изразят мнение дали България да стане президентска република.

„ Говорим за референдум за това дали България да премине към различен метод на ръководство. Въпросът няма да бъде заложен по този начин, тъй като аз проследявам това, което се споделя в интернет. Въпросът ще бъде заложен дали би трябвало да се събере Велико Народно заседание, което да одобри смяна в ръководството на страната “, сподели Трифонов.

Той още веднъж удостовери, че му е осъществена инспекция поради неподадената от него имуществена декларация в качеството  на водач на партия.

Трифонов разяснява още, че „ ИТН “ няма да прави коалиция с ГЕРБ след изборите, както и самият той няма да се кандидатира за президент.

Лидерът на Има Такъв Народ отговори на доста въпроси, заложени онлайн, някои се включиха и в ефир. Не бе подминато и здравето му, като го попитаха дали е добре.

„ Да, слуховете за гибелта ми са мощно пресилени! “, съобщи той.

За Асен Василев и Кирил Петков

Асен Василев и Кирил Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика. Тези двамата гледат в очите и лъжат. Казвам го от персонален опит. Трябва да си доста безочлив, с цел да го правиш. Тия са си такива. Аз ще ги осъдя и сцепя за тия неистини на Капитан Андреево. Тия хора не би трябвало да нямат никакъв допир до власт и политика. Времето ще разкрие истината за това, което се случи.

Те като служебни министри пристигнаха при нас и желаеха да вземат участие в ръководството – малко като платения секс ми е това. Те пристигнаха и се предложиха – Петков, Василев и Денков, като Петков говореше и поставяха ултиматуми.

Кой повече харесва Политическа партия или ГЕРБ?

Не става въпрос за страсти, не е значимо да се харесваме, а да свършим работа. Аз тези не ги одобрявам по разнообразни аргументи – ГЕРБ от по-отдавна, другите от скоро, само че пък тях грам, грам не ги одобрявам.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР