Има такъв народ, ГЕРБ, ДПС и „Да, България - четирите

...
Има такъв народ, ГЕРБ, ДПС и „Да, България - четирите
Коментари Харесай

Велизар Енчев: В петък около Народното събрание трябва да има кордон от пенсионери и бунтовни граждани

" ИТН ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Да, България " - четирите партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери

„ В петък, 7 май, от 09.00 часа, към Народното събрание би трябвало да има кордон от пенсионери и бунтовни жители.
Депутатите от Българска социалистическа партия продължаваме борбата за българските пенсионери. Предстои съдбоносно второ гласоподаване за преизчисляване на пенсиите.
На първо гласоподаване депутатите утвърдиха с голямо болшинство предлагането на Българска социалистическа партия. Но в нарушаване на парламентарния устав, който е със силата на закон, ръководителят на Народно събрание Ива Митева не разреши второ гласоподаване, заради което окупирахме трибуната и съвещанието бе прекъснато.
Ние желаеме заслужено индексиране на всички пенсии, а не унизителни подаяния по Великден и Коледа. Необходимият един милиард е в „ Сребърния фонд "!
Сега или в никакъв случай би трябвало да победим антисоциалната система, която на 5 май бе предпазена от " ИТН ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Да, България "...
На 5 май паднаха маските на партийните прислужници на българския капитализъм!
Всъщност тези четири партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери - най бедните и най-болните пенсионери в Европейския съюз.
7 май е Денят на истината! "
Това написа във Facebook националният представител от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България " Велизар Енчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР