Има такъв народ да не се разглежда като безусловна подкрепа

...
Има такъв народ да не се разглежда като безусловна подкрепа
Коментари Харесай

ИТН пред Мария Габриел: Не ни разглеждайте като безусловна подкрепа

„ ИТН ” да не се преглежда като безусловна поддръжка за първия мандат. Това разяснява ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов по време на срещата с номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел.
Прочетете още
„ В изпълнителната власт би трябвало да има специалисти, а не политически назначени лица. Това не значи, че някои политици не са специалисти. Говоря за политически водачи, които доста постоянно мечтаят да бъдат министри или министър-председатели ”, уточни той.

Йорданов подлага на критика ГЕРБ-СДС, като им съобщи, че от време на време не схваща по какъв метод водят договарянията за бъдещия кабинет. „ Първо - мина доста време. Второ - част от нещата, които си казахме, в този момент ще ги преповторим ”, разяснява ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

„ Много значимо е каква стратегия ще извършва това държавно управление. Ние поддръжка бихме дали за съответни неща и съответна посока на развиване на страната. Не ни разглеждайте като безусловна поддръжка ”, безапелационен е още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР