Има такъв народ“ – Кюстендил, направи равносметка за свършеното през

...
Има такъв народ“ – Кюстендил, направи равносметка за свършеното през
Коментари Харесай

ИТН с равносметка за 2022 г.

„ ИТН “ – Кюстендил, направи равносметка за свършеното през миналата година и предстоящотопрез 2023 година

„ Това е първата цяла година, през която нашата партия може да каже какво е направила и по-конкретно за община Кюстендил. През цялото време сме се опитвали оптимално да бъдем в интерес на обществото, което мисля че значително се получи. Имахме доста хрумвания, само че по отношение на нашите благоприятни условия сме правили каквото можем “, заявиобщинският координатор на Има Такъв Народ, Милен Георгиев, който уточни по последователност самодейностите на партията.
Първата активност на Има Такъв Народ за 2022 година е била на 10 април, когато членове и симпатизанти на партията засаждат 700 броя фиданки – бук и дъб. Кампанията има и предистория – през есента на 2021 година те засаждат 200 фиданки, което довежда и до позитивен отзив в обществото. Следващото планувано засаждане е за пролетта на идната година, когато плануват да засадят 2000 броя разнообразни дървета.
Сред самодейностите на Има Такъв Народ е тази на 1 юни, когато подаряват детски книги на библиотеката в Кюстендил. Последва и лятната акция по разпределяне на минерална вода на пенсионери, в дните, в които получават пенсиите си. За всичките 4 месеца са раздадени към 1 300 бутилки с вода.
Като сполучлива акция Милен Георгиев дефинира и тази за Световния ден на кръводарителя, която се организира на 14 юни. Тогава общо 10 души подариха непринудено кръв. „ Получи се, тъй че в същия ден имаше трима нуждаещи се от незабавно кръвопреливане, което значи, че сме помогнали на три фамилии в този ден – без упования за каквото и да било “, изясни Георгиев.
Последната акция от Има Такъв Народ е от23 декември, когато вършат подаяние от общо 700 кг тикви за три дома в Кюстендилско. „ Всяко едно от даренията е обвързвано с нашите персонални благоприятни условия, в тази ситуация последното подаяние е обвързвано с тиквите, които съм отгледал като аграрни производител “, посочи още общинският координатор.
По отношение на идните избори, той разгласи: „ Очакваме предварителни парламентарни избори да има на 12 март. Всичко зависи от Политическа партия и това какъв брой се удължат периодите. Виновниците в предходния парламент в този момент ги няма, само че отново не им се получават нещата. Иначе се приготвяме и за локалните избори, за които вървят диалози за хора, които ще влязат в листите. В тази посока сме дейни, само че няма да споделяме нищо авансово. Опитът демонстрира, че властта не е непременно, само че в случай че най-малко в локалния парламент има повече експерти, без значение кой е кметът, ще се получат добре нещата. Трябва постоянно да има градивна рецензия и хрумвания. Нашата цел ще бъде общото възстановяване живота на кюстендилеца “, посочи още Милен Георгиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР