Има студена война между Министерски съвет и президента. Дебатите са

...
Има студена война между Министерски съвет и президента. Дебатите са
Коментари Харесай

Живко Георгиев: Големият проблем на изборното законодателство е все по-нарастващата роля на парите

Има студена война сред Министерски съвет и президента. Дебатите са подкрепени от всички, с изключение на от ръководещите. Машинното гласоподаване няма да реши казуса, президентът няма такива илюзии. Големият проблем на изборното законодателство е все по-нарастващата роля на парите. Не единствено дотацията е казуса. Договорката сред олигархия и избран кръг от политическия хайлайф дефинира изборите. Това съобщи социологът и член на стратегическия съвет при президента Живко Георгиев в предаването "Офанзива " по Канал 3.

"ДПС доста добре го споделиха – безобразията са извънредно доста. Те компрометират най-демократичното – изборния развой. Президентът просто демонстрира самодейност, дружно с цивилен организации “, добави той.

Румен Радев: Аз не се състезавам с никого

„ Не виждам нещо да е решено във водната рецесия. Малко се забави нейното експлоадиране да минат локалните избори. Българска социалистическа партия получи за подарък изцеден до последна капка язовир „ Студена “. Проблемът с рецесията в цялото водно стопанство се натрупа от 30 години. 100 на 100 има и незаконно деяние – с лека ръка се дава обществения запас на частни ползи ", показа социологът.

Валери Симеонов: Със срещата за изборните правила Радев си прави самореклама

"БСП не е партия на водата. Проблемът на ръководещите и на Българска социалистическа партия е, че не демонстрират управнически потенциал. Проблемите с водния бранш, с енергийния, в опазването на здравето и обществения бранш – всичко това е в отрицателна наклонност и се нуждае от заделени милиарди, с цел да се обърне наклонността и може да избухне. Всички, които желаят да създадат нещо свястно, би трябвало да се построяват като опция на ГЕРБ ", съобщи Георгиев.

"Възможни са и предварителни избори, не виждам хъс и хрумвания да се ръководи, а единствено да се господства ресурсно. Ако съм Бойко Борисов щях да прекъсна това мероприятие. Ще слушаме тая музика, само че оркестърът не става ", сподели още Георгиев.

ГЕРБ: Премиерът Бойко Борисов не е получавал покана от президента за изборните дебати
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР