Има стремеж от страна на БСП да се клати лодката

...
Има стремеж от страна на БСП да се клати лодката
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Целта на БСП е да има предсрочни избори и да се създаде тежка политическа криза



Има блян от страна на Българска социалистическа партия да се клати лодката поради ЧЕЗ, само че ние изнесохме дебата намерено в парламентарните комисии. Никой не сподели, че по член 59 КЕВР може да отнеме рецензията, а по член 56 КЕВР може да назначи главен търговски шеф. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в "Панорама " по Българска национална телевизия.

„ А в действителност Българска социалистическа партия са направили приватизацията на ЧЕЗ през 2004 година. Продали са 67%. Останали за 33%. Те не са взели дял. През 2010 година, когато ръководи ГЕРБ, ЧЕЗ заплаща за първи път дял на страната - 40 милиона лв. “, напомни Цветанов.

„ Ролята на опозицията е да подлага на критика, само че тя би трябвало да е градивна. Вече трета седмица дискутираме договорката за ЧЕЗ. Избягахме от тематиките, които вълнуват европейските и българските жители. Цели се основаване на безпорядък и неустойчивост. В момента страната ни ръководи европейския съвет. Днес в София се организираше спор по многогодишната финансова рамка на Европейски Съюз, което не беше неотложно да се прави преди европейските избори, само че демонстрира доверието на Европа към ръководството на България “, акцентира Цветанов.

„ Оценката на евроделегатите е, че има неповторимо посрещане, неповторими условия, има работливост. В миг, в който популизмът въздейства в цяла Европа. Искаме да запазим кохезионната политика в евросубсидиите за селското стопанство и за идващия програмен интервал. Българска социалистическа партия не вземат участие ли в този спор? Има 3,8 милиарда лв., които страната ни би трябвало да усвои. 7,9 милиарда евро влязоха в селскостопанската политика, 3,8 милиарда - в общините “, подсети зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов разяснява и обстановката в обединението. „ Всеки трябваше да направи взаимни взаимни отстъпки, когато съставяхме ръководството. Вярвам, че трите партии в Оперативна програма ще изгладят разликите, с цел да осъществим управническите си обещания. Българска социалистическа партия демонстрира двойно лице. ГЕРБ няма да промени лицето си. Трябва да търсим политически консенсус по значимите за България тематики “, безапелационен бе Цветанов.

„ Винаги съм с протегната ръка. Освен с Оперативна програма приказвам и с сътрудниците от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и ВОЛЯ. Има е цели, които желаеме да реализираме триумфи за България и жителите й. Трябва да има компромис. Няма по какъв начин да правиш политика на ненавист, каквато показва Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила и президентската институция. Така няма по какъв начин да спечелиш. Целта на Българска социалистическа партия е да има предварителни избори, президентът Радев да назначи министрите на Българска социалистическа партия и да се сътвори тежка политическа рецесия “, предизвести Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР