Има статистики които сочат, че сред представителките на тази зодия

...
Има статистики които сочат, че сред представителките на тази зодия
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Дева

Има статистики които сочат, че измежду представителките на тази зодия има максимален брой неомъжени по отношение на дамите от другите зодиакални значи. Много експерти са правили опити да обяснят на какво тъкмо се дължи това. В последна сметка, е наложено мнението, че дамите Дева мъчно могат да намерят сътрудник, който чудесно да дава отговор на техните потребности.
Тази жена има склонността към по-повърхностни разсъждения и мисли за хората, постоянно може да си направи извод за даден човек единствено по неговия външен тип, заради което постоянно и пропуща да оцени качествата на един мъж. Жената Дева пробва прекалено много да се самоконтролира, въпреки че в действителност е прочувствена. Тя се опасява да покаже своите същински усеща и се пробва да бъде сериозна постоянно. Защото мисли, че този метод на държане е доста по-достоен. От друга страна Девите са скромни персони, не обичат да се самоизтъкват, имат характерни отличителни обноски и се нервират когато има доста звук към тях.
 Най-добрите сътрудници за мъжете Овен Най-добрите сътрудници за мъжете Овен
Мъжът Овен е извънредно деен в секса и сигурно попада в категорията на хора с " гореща кръв ". Винаги има заплаха, да бъдат в...
Много постоянно дамите Дева са неспокойни. Те са на мнение, че имат сили да решат безусловно всеки проблем, само че на процедура се оказва, че това никак не е по този начин. И тогава в тях се появява тревога, тъй като доста им се желае ситуацията да бъде под техен надзор, само че ясно схващат, че това не може да стане. В подобен миг към тях би трябвало да бъде проявено самообладание и тактичност, с цел да се успокоят последователно и провиснал. Ако един мъж желае непременно да ги завоюва, би трябвало да схваща тази тяхна специфичност. Това са енергични дами и постоянно биха създали един мъж благополучен, в случай че той се преценява с техните потребности и положения.
Жените от зодия Дева доста тъкмо знаят какво желаят от мъжете и в това се крие част от казуса им. Едва ли биха се задоволили с по-малко, само че от време на време по подобен метод си построяват визията за нещата, че мъчно могат да се приближат до действителността.
Когато става въпрос за секс обаче, дамите Дева не си вършат илюзии. Нямат фантазии за мачо в леглото, само че ненавиждат тези, които се вършат на завоеватели. Предпочитат такива мъже, които могат добре да се владеят и търпеливо да чакат, да бъдат романтици и кавалери. За Девата ухажването постоянно е с по-голяма значимост от самият секс. От друга страна тази жена ненавижда непотребните приказки в леглото след секс, както и непотребните подиуми на ревнивост. Лошото в тази ситуация обаче е, че от време на време се случва тъкмо тя да стартира с анализите, да съсипе сантименталното въодушевление и естествено, няма да си признае това.
Жената Дева може да бъде непоколебим и недопечен педагог. Едва ли ще ви се случи в миналото да заварите детето изцапано и изкаляно някъде по улицата или пък да бъде със раздрани тук - там облекла. То няма да драска по документите ви и да рови във вашите неща. Само че дамите Дева рядко имат повече от едно дете. Тяхната женска природа не изпитва потребност обезателно от майчинство, с цел да може да се потвърди.
 Най-добрите сътрудници за мъжете Лъв Най-добрите сътрудници за мъжете Лъв
Огнено, буйно и с напрежение - по този начин обича мъжът Лъв. За него дали прави или мисли за обич, дали се влюбва, е едно от неговите обичани...
Когато детето се роди обаче, дамите Дева напълно ще се отдадат на развъждането и възпитанието му. Със сигурност ще му обезпечат чудесно обучение и ще му внушат по най-правилният метод за всички морални полезности и добродетели. Като мъжка Девата е нейна и занимателна със своето дете, стига да се усеща уверена и спокойна в фамилията и да бъде сигурна във вашата безгранична обич. Със своята характерна придирчивост, тя ще построи отлични привички у своето дете, а от нейната прикрита любов ти ще получи чувството за сигурност, деликатност и топлота.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР