Има смисъл да се доведе докрай битката на България за

...
Има смисъл да се доведе докрай битката на България за
Коментари Харесай

Камен Алипиев - Кедъра: Има смисъл да доведем битката за гражданско общество докрай

Има смисъл да се докара до дъно борбата на България за гражданско общество. Смятам, че това на следващия ден няма да се случи. Тази сила от ден на ден отслабва, демографската рецесия се стоварва върху главите ни със страшна мощ.
Това съобщи в " Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком изгоненият от Българска национална телевизия състезателен публицист Камен Алипиев - Кедъра.

Той показа, че към този момент си е взел изпита и е магистър. Не го е направил преди години, тъй като е считал, че дипломата няма да му помогне в работата като публицист.

И ти влезе в статистиката на отстреляните, тъй като сме неуместни с дейната си гражданска позиция, му споделила една колежка. И в този момент пристигам от митинга, сподели още журналистът. Ние публицистите не се браним взаимно а поотделно и по тази причина има толкоз заглушени гласове. Ани Цолова също е изтрита, тя се занимава с преподаване. Изтриха Иво Инджев, изтриха Генка, Миролюба, изреди той.

По думите му е станал неуместен в Българска национална телевизия по две неща.. Едното е, че по кое време Кошлуков е назначен за програмен шеф поснал едно изречение във фейсбук: " Коко, провокирам те да ме уволниш ", като имал поради че Кошлуков е работил в телевизия АЛФА. Другата причина е обвързвана с цензурирането на хора от " Денят стартира с просвета ", които Кедъра подкрепил.

Алипиев отговори и на въпрос, за какво Българска национална телевизия не демонстрира темперамент като БНР. По думите му в Българска национална телевизия са пристигнали младежи, в които има затвърден боязън и не могат да надигнат един единен глас за своите журналистически права. Лошото е, че тази сила вътре е няма. При други обстановки от дълго време щеше да е пусната Let it be, счита журналистът.

Засега нищо не може да ме пречупи. Но може доста неща да ме пречупят - дълго стоене на пазара на труда, да вземем за пример. Сашо Йовков ми се обади предходната седмица, само че не знам какво ще реша..., сподели най-после Алипиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР