Има служители на Евросъюза, които злоупотребяват с проевропейската ориентация на

...
Има служители на Евросъюза, които злоупотребяват с проевропейската ориентация на
Коментари Харесай

Тачи: Служители в ЕС злоупотребяват с европейската ориентация на Косово


Има чиновници на Евросъюза, които злоупотребяват с проевропейската ориентировка на косовските жители, с цел да унижават Косово и да се отсрочи европейската вероятност на страната, съобщи президентът Хашим Тачи.

„ Косово се нуждае от бързо придвижване към съответна европейска вероятност, а не от развой, който да трае пет, 10 или 20 години ” сподели Тачи по телевизия „ Клан Косова ”. Според него Косово „ няма карта, с която да изнудва ” в ръцете и няма опция да се обръща към Русия, Турция или Албания.

„ Достатъчно е Сърбия да каже нещо за Русия и чиновниците на Европейски Съюз незабавно одобряват всяка нейна концепция ”, съобщи Тачи и добави, че в Брюксел ще създадат всичко, единствено да не се загатва Москва.

Тачи сподели, че позицията на Европейски Съюз, че либерализацията на визовия режим за косовските жители е обвързана с приемането на съглашение за държавната граница с Черна гора, в действителност е капан за Косово, тъй като е ясно, че сега не може да бъде обезпечено болшинство от две трети в Народното събрание в Прищина за утвърждението му. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР