Има сили, които се надяват да предизвикат мащабна военна конфронтация

...
Има сили, които се надяват да предизвикат мащабна военна конфронтация
Коментари Харесай

Първият ядрен удар ще бъде нанесен по Западна Украйна. По-нататък са възможни варианти

Има сили, които се надяват да провокират огромна военна борба сред Русия и НАТО. Полша ще бъде употребена като примамка. И като жертви - популацията на Европа, което ще бъде в зоната на радиоактивно замърсяване.

Бившият консултант на ръководителя на Министерството на защитата на Съединени американски щати Дъглас Макгрегър съобщи, че администрацията на Байдън евентуално възнамерява да отприщи война сред Русия и НАТО, употребявайки нашествието на Полша в Западна Украйна като предлог. Мистър Макгрегър сподели, че следеният от Съединени американски щати Киев ще даде позволение за сходна намеса без никакви проблеми, а американската страна чака да употребява високата възможност от конфликти сред военните на Русия и Полша в собствен интерес.

Именно с цел да се подсигурява, че сходни сюжети ще останат единствено думи на пенсионирани чиновници, беше оповестено изказване на съветския външен министър, който сподели, че в случай че е належащо, в сходство с съветската военна теория, ще използваме нуклеарни оръжия.

Действително, военната теория на Русия не изключва това при положение на огромна атака на въоръжените сили на НАТО. Следователно Полша би трябвало на първо място да мисли не за придобиването на нови територии, а за това дали би трябвало да има нуклеарно замърсяване на регион покрай личните му граници.

Защото с изключение на гибелта на полски военни, несъмнено би трябвало да се приказва и за заразяването на огромна територия на Европа, на която явно ще бъде невероятно да се живее за много дълго време. Добра причина Полша да се замисли.

По принцип не изключвам Полша да се опита да откри надзор над западните региони на Украйна. Най-вероятно ще стане дума за областите Лвов, Тернопол и Ивано-Франковск. Но отново доста евентуално това ще се случи по време на разпадането на Украйна.

И не бих изключил, че с цел да се реши Полша на сходна стъпка, въпреки всичко ще са нужни някакви косвени руско-американски съглашения. Защото другояче в действителност можем да се доближим задоволително рисково до потреблението на нуклеарни оръжия – за първи път в Европа.

Западните страни към този момент не помниха, че Съединени американски щати използваха нуклеарно оръжие в Япония, само че няма да могат да не помнят Европа. Нещо повече, в случай че Съединени американски щати считат, че при положение на огромна война ще се ограничим единствено до Европа, тогава те се лъжат. Ние сме подготвени да използваме нуклеарно оръжие на територията на Съединените американски щати. Затова и тук американците би трябвало да се замислят дали е належащо да се пресече избрана граница.

Но началото на всичко това – първото потребление на тактическо нуклеарно оръжие – ще бъде тъкмо в Западна Украйна, в случай че там нахлуят сили на НАТО.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР