Има сигнали за нарушения от страна на главния прокурор. Когато

...
Има сигнали за нарушения от страна на главния прокурор. Когато
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието: Има сигнали за нарушения от страна на главния прокурор

Има сигнали за нарушавания от страна на основния прокурор. Когато изясним всички обстоятелства и условия - ще съобщим резултатите. Подготвяме механизми за отстраняването му. Това съобщи министърът на правораздаването е ефира на бтв.

Трябва да се промени методът на работа на Висш съдебен съвет, би трябвало да се отстранен по този начин наречените кариерни бонуси, безапелационна е още тя.

Що се отнася до оставката на Сотир Цацаров, тя съобщи, че има един доста явен факт и това е, че в България стартира да има надзор на достъпа до класифицирана информация. Г-н Цацаров може би е усетил накъде отиват нещата и е решил да изпревари събитията. КПКНОПИ ще бъде реформирана със или без господин Цацаров. Оставката му по никакъв метод няма да забави или да промени метода за действие на антикорупционната комисия. Оставката и отнемането на допускът до класифицирана информация няма да спрат или да забавят сигналите в Комисията.

По думите ѝ изборът на арбитър Галина Захарова за ръководител на Върховен касационен съд е най-хубавото нещо, което се е случвало през последните години в правосъдната ни система. Тя съобщи, че няма по какъв начин да има параленост сред състезанието на Иван Гешев и този на Захарова. Нямаме дейно следствие на противоречивите въпроси за пачките, за КТБ, нямаме дейно следствие към Делян Пеевски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР