Има широк избор от гъби, които можете да намерите в

...
Има широк избор от гъби, които можете да намерите в
Коментари Харесай

Най-вкусните гъби в света

Има необятен избор от гъби, които можете да намерите в гората или даже в локалния супермаркет. Гъбата е доста вкусно и потребно растение, което участва в кухните по целия свят. foodpanda подбра най-вкусните гъби в света.

● Трюфели - Това е най-скъпата гъба в света. Има няколко разновидности, само че белият трюфел е най-предпочитан. Те живеят подземен и се откриват благодарение на куче или прасе. Трюфелът е същински деликатес и го назовават цар на всички гъби.

● Портобелова гъба - има усет и текстура, доста близка до месото. Има натоварен и опушен мирис. Често се употребяват като главно ядене.

● Бяла гъба - това е лека гъба с орехов усет. Най- постоянно се употребяват като добавка към пици и тестени произведения.

● Гъба Шийтаке - има пушен мирис и мека текстура. Използва се в супи и тестени произведения. Страхотна гарнитура са за свинско или пилешко ядене.

● Гъби Еноки - те са бели, имат сладостен гроздов усет и хрупкава текстура.Използват се на салати и сандвичи за пресипнал усет и наслада.

● Гъби Морелс - имат грациозен и внимателен мирис. Най-често се употребяват като добавка към омлет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР