Има шанс за вътрешен преврат в Русия, който да спре

...
Има шанс за вътрешен преврат в Русия, който да спре
Коментари Харесай

Христо Грозев: Има шанс за вътрешен преврат в Русия


Има късмет за вътрешен прелом в Русия, който да спре войната по някакъв метод. Такава прогноза показа в ефира на Нова телевизия Христо Грозев от интернационалния проверяващ уебсайт “Белингтак ” в ефира на Нова телевизия. 

„ Много от представителите на икономическия хайлайф чакаха, че ще има повторение на опита на Пригожин да смъкна Путин от власт. Не се е отменила тази настройка. След като те считат, че това е действително, а даже и мои източници го настояват, има късмет за вътрешен прелом, който да спре войната по някакъв метод “, изясни той. 

След офанзивите на Русия в Украйна в навечерието на Нова година следва застоялост на военните дейности поради идните избори за президент през март, счита той. Грозев дефинира масираните набези като “специална проява за психически напън ”. Същото се случи и преди година в първите часове на 2023 година, напомни той. “Целта е Путин да покаже на личното си население, че нищо не може да го спре. За него е значимо да покаже, че границите са прекрачени, което се случи и с вътрешнополитическите репресии. Имаше най-малко три опита за отравяне на съветски публицисти. За Путин е значимо да наподобява нечовечен. ”, акцентира той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР