Има сериозна вероятност най-добрият ни тенисист Григор Димитров да изпадне

...
Има сериозна вероятност най-добрият ни тенисист Григор Димитров да изпадне
Коментари Харесай

Григор Димитров пред напускане на Топ 10

 Казахстанец изхвърли Григор Димитров от шампионата във Виена (видео)
Има сериозна възможност най-хубавият ни тенисист Григор Димитров да изпадне от Топ 10 на международната класация още в понеделник.

Това ще се случи в случай, че японецът Кей Нишикори завоюва купата на турнира от сериите " АТР 500 " във Виена през тази седмица.

27-годишният състезател се показа разочароващо в конкуренцията в австрийската столица, където през вчерашния ден беше отстранен още в първия кръг от казахстанеца Михаил Кукушкин с 4:6, 6:4, 4:6.

Димитров е измежду най-хубавите 10 тенисисти в света от 16 юли 2017 година, като на 19 ноември се изкачи до третата позиция, откакто завоюва финалния шампионат на АТП в Лондон.

От май насам българинът игра единствено един път на четвъртфинал в последните 10 шампионата, в които взе участие, като отпадна в първия кръг на шампионатите от Големия шлем " Уимбълдън " и " US Open ".

Талантът от Хасково няма да пази купата си на финалния шампионат на АТП в Лондон, защото е надалеч от най-хубавите осем за сезона, които печелят квота за присъединяване в конкуренцията.

Това значи, че при едва показване в последния " Мастърс " в Париж през идната седмица Димитров по всяка възможност ще изпадне и от първите 20 в международната класация до края на сезона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР