Има съществена разлика между секса и любовта. Много хора обаче

...
Има съществена разлика между секса и любовта. Много хора обаче
Коментари Харесай

Как да разберете дали правите секс или любов

Има основна разлика сред секса и любовта. Много хора обаче не могат да разграничат двете понятия и ги бъркат. Мъжете се плашат от любовта. Често даже единствено мисълта за обич и задълбочаване на връзките потиска либидото на мъжа.

От друга страна обаче, попадне ли в плена на любовта, мъжът е подготвен на всичко за своята жена. По какво да разберете, че той прави обич с вас, а не просто секс?

Проста формула е: когато мъжът е влюбен и прави обич, той е подготвен да дава, да пази, да цени обичаната си жена такава, каквато е.

Жените обичат да получават, да бъдат закриляни и да се усещат обичани и ценени. Сексът без усеща е просто развлечение, взаимно наслаждение. Той е нещо, което идва и си отива. При любовта възприятията остават. Те остават мощни и не избледняват бързо.

Любовта значи да вършиме нещо дружно в екип, нещо, което не бихте правили, в случай че разчитахте единствено на секса.

За разлика от това при секса е елементарно – можете да го вършиме когато и да е, когато си поискате и както си поискате. След това всеки се заема с персоналните си задължения и стремежи.

Влюбеният мъж обаче към този момент има различен метод. Той прави всичко в името на своята обичана половинка. Не единствено това – той го прави поради нея, макар своя дискомфорт.

Да бъдеш в любовен екип дава напълно друго чувство в двойката. Така си някак доста по-уязвим, в сравнение с в случай че действаш единствено за себе си. Вече имаш за кого да мислиш, за кого да се притесняваш, пред кого да изразяваш устрема си към протекция. Влюбеният мъж излъчва точно това.

Само един същински влюбен мъж може да ви допусне да го видите уязвим и трогнат, грохнал или изплашен – като едно обикновено човешко създание.

При сътрудниците, които вършат просто секс съществуват обществени маски, които пречат да се усетят тези положения. Те слагат бариера, стена сред личностите си, представяйки се за мощни, буйни, неуязвими и свободни. Същевременно двойките, които вършат обич, а не просто секс, го вършат със сърцето си, освен с тялото си. Те влагат цялото си създание, страстите си в този съкровен акт.

Ето за какво интимността би трябвало да се преглежда като нещо доста повече от секса, нещо оттатък него. Постигането на отдаване и откриване пред другия е същината на интимността, показваща любовта на колегата ви. С тази прелестна симбиоза сексът, който вършиме ще е още по-добър. Любовта и сексът са взривна композиция, която кара да чувствате неща, които не сте чувствали преди./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР