“Има само един неотложно важен въпрос, който трябва да предложим

...
“Има само един неотложно важен въпрос, който трябва да предложим
Коментари Харесай

„Въпросът за референдум е: Защо тръбата е цяла?“ и още от Фейсбук

“Има единствено един наложително значим въпрос, който би трябвало да предложим за референдум и той е “Защо тръбата е цяла ”.

Това написа журналистът Иван Белитков във Facebook, във връзка изказването на водача на “Има подобен народ ” Слави Трифонов, в което се разгласи за референдум дали България да стане президентска република.

“Слави, предлагам ти по-добра предизборна реклама отново за 60 секунди, предложи референдум, дали българите желаят по 10 000 лв. минимална заплата. Гарантирам ти, че ще се подпишат 6 милиона ЗА, а ти за 1 месец ще счупиш финансово страната ”, написа Валентин Иванов.

“Слави от дълго време не беше приказвал за референдуми. Бях почнал да се тормозя.Сега в случай че и " суверен " вземе да ми вика по-често, ще ми мине изцяло ”, майтапи се различен консуматор.

“Не вярвайте на хора, които носят кожени якета през август. Особено, в случай че се пробват да ви продадат референдум ”, написа потребителка, поставяйки под подозрение дали в действителност излъчването на Трифонов беше онлайн или записът е остарял.

“Настръхнах! Не знам дали и Тер Щеген е кадърен на нещо сходно. Не сме и подозирали, че " Радев " и Слави се возят в един аероплан. Много мощно, в действителност, а и какъв брой добре се получи с последния референдум, а? (Чакаме единствено да районират, че да използван маж изб система. А и с машините добре се подредиха нещата ”, прибавя саркастично Атанас Лазаров.

И Радослав Бимбалов не изневери на стила си:

“Затварям седмицата с неритмичност. Спъната, но вярна.

“Аман от лаици, профани и треторазрядни дилетанти в тая наша шаячна политика! Като видят, че изпадат от каруцата на властта, самозванците, някои от които съумяха да излъжат десетки и стотици хияди хора, изпадат в суматоха и отстраняват всички бариери и трудности пред галопиращата си суетност и самовлюбеност ”, написа Любо Кольовски.

“Ех, Славчо! Що не си наглеждаш балерините и кинтите, ами се захващаш с неща, от които нямаш разбиране! Един Бойко ни стига, че и допълнително ни пристигна ”, продължи той.

“Слави, най-добре монархия предложи. Ти ще си цар, а шутове към теб има и в този момент, няма да търсиш ", написа Деян Дуков.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР