Има съмнения, че номерата на автобуса са крадени. Днес така

...
Има съмнения, че номерата на автобуса са крадени. Днес така
Коментари Харесай

Демерджиев обеща война на каналджиите и корупцията


Има подозрения, че номерата на рейса са крадени. Днес по този начин наречените „ каналджии “ оповестиха война на българската страна и българската страна ще отговори с цялата си мощност на това предизвикателство. Ще създадем всичко належащо този случай да не се повтаря.

Това заяви в Бургас министърът на Министерство на вътрешните работи Демерджиев. Той загатна, че Министерство на вътрешните работи е по следите на незаконна група занимаваща се с трафик на мигранти и в околните дни ще има незапомнени ограничения против тях.

„ Това закононарушение ще бъде разкрито, а нашата задача е повече да не позволяваме сходни произшествия. Още по пътя ни от София насам сме разискали всички ограничения, които е нужно да се вземат – от транспортните средства през хората, които се занимават с каналджийство, та чак до хората, които не удържат на натиска и вземат участие по един или различен метод в пропускането на мигранти през границата. “ съобщи той.

Служебният министър дойде на мястото на случая в 9. 48 ч, съпроводен от регионалната шефка Мария Нейкова, тук бе от по- рано и кметът на Бургас Димитър Николов. Министърът сподели още, че има арестувани няколко лица, както и едно, което се търси. Не се касае за български жители.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР