Има съгласие по повечето от 16-те политики, по които от

...
Има съгласие по повечето от 16-те политики, по които от
Коментари Харесай

Борисов очаква спор с ПП за бюджетния дефицит

Има единодушие по множеството от 16-те политики, по които от " Продължаваме промяната " желаят да беседват на , по думите на Бойко Борисов, представен от БНР. Според него спор обаче ще има във връзка с бюджетния недостиг .

Лидерът на ГЕРБ е оптимист, че макар несъгласията сред политическите сили държавно управление може да има и разчита за това на основната роля на президента Румен Радев. Той упорства президентът да свика на консултатитевен съвет всички партии в Народното събрание и да се види по какъв начин може да се сътвори болшинство за сформиране на държавно управление.

Борисов чака на срещата с Политическа партия двете страни най-малко да се изслушат и доста желае да разбере какво мислят от " Продължаваме промяната " за дефицитта в бюджета. Той уточни, че екипът на ГЕРБ ще желае най-много отговор на въпроса " по какъв начин си показват точка 13 - 3% недостиг и още 7 милиарда недостиг..., тъй като те излизат, изговарят кой не желае да усили пенсиите, заплатите, да раздава на бизнеса непрестанно ".
 Кирил Петков: Няма да има коалиция ГЕРБ-ПП в нито един от мандатите
Кирил Петков: Няма да има коалиция ГЕРБ-ПП в нито един от мандатите

Няма човек в групата на Политическа партия, който да мисли, че може да изневери на своите обещания пред изборите

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че разискванията и с другите политически сили би трябвало да продължат. Той е уверен, че Христо Иванов е умен човек и няма да остави страната без парламент и държавно управление , като уточни също, че " до този миг работи вярно, оставя време да се уталожат страстите ".

Бойко Борисов е в Пловдив за среща с локалната конструкция на ГЕРБ, с почитателите на ФК " Ботев " и изпълнителя на строителството на стадион " Христо Ботев " в града. Той разгласи пред публицисти, че на идващите локални избори партията ще излъчи нов претендент за кмет на Пловдив , като не уточни съответна причина за какво няма да предлагат още веднъж Здравко Димитров, само че разяснява, че " умората и изхабяването си споделят думата " и добави, че това решение не е неприятна политическа оценка за Димитров, с който към този момент е разговарял по тематиката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР