Има руска шпионска сделка, силно активирана при сделката с Ф-16.

...
Има руска шпионска сделка, силно активирана при сделката с Ф-16.
Коментари Харесай

Паси: Ръководител на руския шпионаж в България е руският посланик, трябваше досега да го изритаме

Има съветска шпионска договорка, мощно задействана при договорката с Ф-16. Депутатите, които желаеха оставката на Каракачанов, са на работа към съветското разузнаване. Руският шпионаж се бори с този на Запада. Едната борба е с дезинформация и подправени вести, съобщи Соломон Паси в " Събуди се " тази заран.

Големият въпрос е, че в България има съветски шпиони. В посолството те са 63. Извън съветското посолство са над 100 под пагон. А какъв брой не са под пагон, не се знае. Има и американски шпиони. Те са упълномощени към ДАНС, към ГДБОП, към Министерство на вътрешните работи. Това са партньорски служби, пристигнали да работят дружно с България.

Това сподели Соломон Паси по НТВ във връзка шпионския скандал. Има съветска шпионска договорка, мощно задействана при договорката с Ф-16. Депутатите, които желаеха оставката на Каракачанов, са на работа към съветското разузнаване. Руският шпионаж се бори с този на Запада. Едната борба е с дезинформация и подправени вести.

Ръководител на съветския шпионаж в България е съветският дипломат. Той управлява това разузнаване. Русофилията е платена в България, тя не е по обич. Има справедливи данни за това коя страна кое геополитическо направление обича. Колко от нашите деца учат на Запад и какъв брой в Русия? В Русия учат 418 деца, а на Запад над 12 000 студенти. За работа са издадени над 100 000 визи на български студенти. А кажете ми къде е тази русофилия у нас? Това не е акция на една работа. Предполагам, че датата 9-ти септември е определена, с цел да плаши нашия съперник. Един разузнавач не е обществена фигура. Аз два пъти съм имал проблем с прокуратурата. През 2005 година ме упрекнаха в шпионаж в интерес на непозната страна, тъй като бяхме спрели опцията съветската страна да дешифрира нашите шифрограми. Вторият път бях привикан в прокуратурата поради обществено изявление в НТВ, в които споделих какво би трябвало да се направи в Сирия. Питаха ме за какво съм имал такова мнение. Моите душмани в този момент са ги погнали. Ако имаме дупе да се опълчим на съветското разузнаване можеше да изгоним съветски шпиони към аферата Скрипал. Трябваше да привикаме съветския дипломат и да го изритаме. Той може да бъде разгласен за личност нон грата. И това е дипломатически ход, който имаме право да използваме. Мария Габриел получи трети по финанси сектор от 140 милиарда евро. Всичко се мери в пари. Този сектор има пет подресора.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР