Има риск цените на горивата да се увеличат, ако не

...
Има риск цените на горивата да се увеличат, ако не
Коментари Харесай

Христо Алексиев: Има риск цените на горивата да скочат

Има риск цените на горивата да се усилят, в случай че не се работи рационално. Ние имахме целенасочена политика и резултатите са факт: България е с най-евтините горива в Европейски Съюз. Това разяснява в изявление за БНТ Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни, секретар по стопанска система на президента и длъжностен вицепремиер в кабинета " Донев ".

Той предизвести и за опция за дефицит на горива. " Служебното държавно управление е единственото в България за 20 години обратно, което принуди „ Лукойл “ да записва цялата си икономическа активност тук. „ Лукойл “ в границите на 5 месеца заплати 180 милиона директни налози на страната. Това ни даде опция да понижим цените на горивата с повече от 1 лев. Откъде България ще внася горива в бъдеще? България използва 3,5 тона на година. Кой и на каква цена ще внесе тези горива? Горивата в Гърция са над 4 лева, тук са 2, 50 лева По 400-450 цистерни би трябвало да влизат в България всеки ден. Има риск рафинерията в " Росенец " да спре да работи. Тя няма нито авто, нито жп достъп. Спре ли да работи пристанището, рафинерията стопира ", разяснява Алексиев. 

Той недоумява концепцията за цялостното унищожаване на служебното държавно управление от Българската конституция. " Много е значимо да не се взимат конюнктурни решения на база на сегашен политически спор. Решенията би трябвало да работят за добруването на жителите и като цяло на страната ни. Предложението е отправено от много хора, които са били членове на служебни кабинети. Не разбирам тяхната теза. Те са работили в тези служебни кабинети. Знаят какъв брой работа е свършена и какъв брой рецесии са решени. Тръгването след статута на служебно държавно управление е като че ли вървят против себе си ", уточни Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР