Има редки случаи, в които близнаци или тризнаци не успяват

...
Има редки случаи, в които близнаци или тризнаци не успяват
Коментари Харесай

Бебе в Индия се роди с три ръце и четири крака

Има редки случаи, в които близнаци или тризнаци не съумяват да се оформят съответно и поотделно и по този метод се раждат или съединени близнаци, или бебета с спомагателни крака.
24-годишна индийка от щата Раджастан неотдавна родила близнаци, само че до момента в който момчето било изцяло крепко, сестра му имала спомагателен комплект крайници и спомагателна ръка, стърчаща от корема й, оповестява Дейли Мейл.
Ето и фотосите
Аномалията изненадала дамата и нейния брачен партньор, които в никакъв случай не са се подлагали на ултразвук по време на бременността.
Въпреки необичайния си тип, момичето е устойчиво и сега има единствено леки проблеми с дишането. Очаква се то да бъде откарано в болница в Джайпур, с цел да се подложи на педиатрична интервенция, при която спомагателните й крака ще бъдат безвредно отстранени, оповестява медията.
Според лекари, представени от английския таблоид, в началото близнаците са били тризнаци, като едно от бебетата се е „ сляло “ с момичето в някакъв миг по време на развиването на плода.
Това е необичаен случай, който от време на време води до друго съществено положение - съединени близнаци, които споделят избрани органи или елементи от телата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР