Има разпространено вярване, че няма мъже, които да устоят на

...
Има разпространено вярване, че няма мъже, които да устоят на
Коментари Харесай

Най-недостъпните зодии сред мъжете

Има публикувано поверие, че няма мъже, които да устоят на флирт и вълшебства на очарователна и спираща дъха хубавица. Подобно решение обаче е неправилно. Всъщност не е толкоз мъчно да срещнеш мъж, който в връзките си с дамите мисли по-често с главата си и не следва инстинктите. Просто разберете кой е вашият другар, съгласно Зодиака
Телец
Тези непревземаеми мъже са известни със своят консерватизъм и дарба да дават приоритет. Разбира се, такива качества не им пречат да откроят красивите дами и да понечат да поддържат връзка с тях. За разлика от по-освободените  зодии, Телецът несъмнено няма да си разреши намерено да показва привличането си към жена и още повече, че ще се държи бурно с нея. Между другото, в обстановка, в която човек би трябвало да направи първата стъпка, също не е доста деятелен. Той ще изчака до последно, преди да реши да отвори сърцето си за своята обичана.
Рак
Леко свенлив и колеблив, мъжът Рак постоянно основава усещане за апатичен и отдалечен събеседник. Харесва красивите дами, а до тях желае да види тъкмо това. В очите им има свенливост! За решителните стъпки тук въобще не може да се приказва. Следователно, с цел да се бие за обичан човек нормално не му би трябвало сателит. Ракът е толкоз нерешителен и свенлив и такива са всички мъже от тази зодия.
Лъв
Реалният и непостижим Лъв несъмнено не е този, който се опасява да върви към фантазиите си. За разлика от Рака, неговата непревземаемост не пораства от стеснителността, а по-скоро от заблудите на величието. Прокарването на път към сърцето на този човек е на вятъра занятие и в множеството случаи безрезултатно. Той прави оценка прекомерно високо себе си, с цел да се отдава на мимолетна спекулация. Репутация - това е!
Дева
В класацията на непревземаемите мъже, Девата, може би, ще заеме водещото място. Този мъж е толкоз недосегаем за противоположния пол, че даже и да е влюбен, надали нещо ще се получи. Да отвори сърцето си за обичан човек е най-трудната житейска задача за него, върху която от време на време му се постанова да работи цялостен живот. Мъжът Дева търси мъдрост и непорочност в мислите на дамите. Може да се каже, че е извънредно разбираем и непревземаем човек.
Козирог
По предписание Козирогът основава усещане за леден и апатичен човек. Всъщност е по този начин. Разбира се, не може да се каже, че е безчувствен и изцяло лишен от страст. Той знае по какъв начин да обича. Просто любовта в неговото схващане е нещо надълбоко и рационално. Следователно методът към него, би трябвало да е специфичен. Жената, която убеди Козирога, със своята съвестност и отговорност може да е заслужен претендент за ролята на жена. Такава ще има доста по-голям късмет за неговото „ да “. Това, за разлика от онази, която нахално флиртува и професионално хваща очите на мъжете.
Тези непревземаеми момчета не са лесна цел за връзка. И въпреки всичко, в случай че изборът им падне върху вас, може да сте сигурни, че несъмнено ще намерите благонадежден сътрудник!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР