Има разминавания. Повече глупави решения няма да правим. Това каза

...
Има разминавания. Повече глупави решения няма да правим. Това каза
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Повече глупави решения няма да правим

Има разминавания. Повече глупави решения няма да вършим. Това сподели Тошко Йорданов от " ИТН " след срещата с ГЕРБ-СДС, провела се в Народното събрание и траяла повече от час и половина, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Не сме говорили за мандати. Българите не биха желали след 5 години да се чудят какво да вършат и по какъв начин да гледат децата си ", уточни той

" Тази среща не беше за поддръжка за на ГЕРБ, тази среща беше диалог на специалисти по секторни политики. Бих споделил, че във връзка с бюджета имаме сходни десни политически разбирания. Имаме разминавания по някои места - правосъдната промяна и заложените от Кирил и Асен промени в Плана за възобновяване и резистентност ". За държавно управление не е говорено, да ви напомня, че ние свалихме тази партия от власт и поддръжка няма да даваме за кабинет на ГЕРБ ", съобщи изрично Йорданов.

Припомняме, че в днешния ден партията на Бойко Борисов организира срещи с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ за опциите за сформиране на редовно правителство с първия изследователски мандат и по съществени секторни политики. В петък предстоят диалози с " Възраждане ", както и лидерска среща, която още веднъж ще се организира в постройката на Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР