Има различни варианти за къдрене на косата без топлина.Къдравата коса

...
Има различни варианти за къдрене на косата без топлина.Къдравата коса
Коментари Харесай

4 начина за къдрене на косата без топлина

Има разнообразни разновидности за къдрене на косата без топлота.Къдравата коса може да бъде занимателна и закачлива, само че в случай че косата ви е естествено права, може би си мислите, че би трябвало да употребявате нездравословна топлота, с цел да получите мечтаните къдрици. За благополучие има доста способи да се сдобиете с къдрици, без да употребявате топлота!

4 метода за къдрене на косата без топлота

1.Слагане на косата на кок

 къдрене 4 метода за къдрене на косата без топлота фотография: pinterest

Намокрете косата си с вода. Ако желаете, можете да измиете и направете терапия за коса за поддържане и искра, като в това време овлажнява косъма и не разрешава накъсването му с нашият артикул, който е. Ако обаче косата ви към този момент е чиста, можете просто да я навлажните с вода. Ако стартирате с доста мокра коса, деликатно я избършете с забрадка, с цел да отстраните непотребната вода.

Възможно е косата ви да държи къдрици по-добре 2-3 дни след последното измиване с шампоан, а не в същия ден, в който сте я измили.

Разресвайте косата си усърдно. За да получите гладки къдрици, разплетете косата си изцяло, преди да я вдигнете. Използвайте гребен с необятни зъби, с цел да се отървете от всевъзможни заплитания, и разделете косата си с гребен, в случай че планирате да извършите повече от един кок.

Ако вършиме, сресвайте косата си обратно, надалеч от лицето.

Направете един кок за обемни талази. Издърпайте косата си обратно на конска опашка в горната част на главата, след което я пристегнете благодарение на лента за коса. Увийте косата си на кок, като усучете опашката 2-3 пъти, след което увийте косата си към първия ластик чак до края. Закрепете кока с втори ластик или фиби.

Можете също по този начин да извършите кок вид „ поничка “ благодарение на чорап. Отрежете пръстите на чорап и го навийте във формата на поничка, след което поставете края на опашката си през дупката в чорапа. Разпределете краищата на косата си, до момента в който покрият целия чорап, като приберете краищата под него. След това навийте чорапа по дължината на опашката, до момента в който стигнете до върха на главата, и го закрепете с фиби.

Разделете косата си на 2 кичура за по-плътни талази. Ако желаете талази с малко повече къдрици, пробвайте вместо това да разделите косата си на 2 кокчета или навивки. След като разделите косата си с гребен, издърпайте всяка част на конска опашка високо в профил на главата си. Увийте конската опашка крепко, до момента в който стартира да се навива към себе си, след което продължете да я увивате към основата чак до краищата. Закрепете всяко извъртане благодарение на фиба или фиби.

Можете също по този начин да приберете усукването в лента за глава от плат, с цел да го закрепите.

За къдрици, които стартират по-ниско на главата, поставете кичурите покрай тила. Спете с къдриците. Тъй като увивате компактно влажната си коса, ще би трябвало да оставите косата си да изсъхне за към 6-8 часа или през нощта. За благополучие това е превъзходен метод да се сдобиете с вълнообразна коса, до момента в който спите, и защото косата ви е вдигната нагоре, е по-удобна за лежане, в сравнение с могат да бъдат някои други стилове. Изнесете къдриците на сутринта. Когато се разсъните, деликатно махнете ластиците или фибите, които държат косата ви на място. С пръсти разхлабете косата си и се насладете на леките си талази.

Ако желаете, използвайте малко лак за коса, с цел да фиксирате вълните.

Това е неповторим способ за къдрене на коса.

 

Ако желаете с изключение на красиви къдрици да добавити и искра в косата си – ние ви предлагаме да употребявате сбирка от 10 маски,

2.Сплетете косата си на плитка

 къдрене 4 метода за къдрене на косата без топлота фотография: pinterest

Един от най-лесните способи да получите свободни талази без топлота е да сплетете косата си на плитка през нощта и да спите с нея.По този метод, когато се разсъните на сутринта, би трябвало да разплетете плитките и да нанесете изглаждащо олио за коса, с цел да укротите възможните къдрици.

Разресвайте косата си, с цел да се отървете от заплитанията.

Разресвайте косата си в мечтаното разположение на плитката.

Разделете косата си на три равни елементи.

Наложете единия външен кичур върху междинния и повторете с противоположния кичур.

Продължавайте да заглаждате косата, до момента в който сплитате плитка.

Сплетете цялата плитка до краищата на косата и я закрепете с ластик. Този способ за къдрене е доста елементарен и сполучлив.

3.Използване на ролки за коса

 къдрене 4 метода за къдрене на косата без топлота фотография: pinterest

Може би си мислите, че ролките за коса са по-скоро за баба ви, само че това не е наложително! Ролките могат елементарно да ви обезпечат блестящи къдрици без топлота.

Разделете косата си на части.

Нанесете с еликсир за коса.

Разделете косата на части и поставете горната част на ролката в средата на частта.

Хванете косата си от краищата и я увийте към ролката към върха и я закрепете.

Продължете този способ за всички секции.

Завършете с увиване на косата или шапка и за най-хубави резултати носете през нощта.

Освободете ролките от долната част на шията нагоре и по-късно разделете къдриците с пръсти. Този способ къдрене е неповторим.

4.Използване на лента за глава

 къдрене 4 метода за къдрене на косата без топлота фотография: pinterest

Всичко, от което се нуждаете за този способ, е добра остаряла лента за глава и артикул за текстуриране. Сложете лентата върху косата си и навлажнете кичурите със спрей за текстуриране.

Разделете косата си на две елементи

Поставете лентата за глава в средата на косата си.

Увийте косата към дължината на лентата и я закрепете благодарение на подложка за конска опашка.

Повторете това от другата страна.

Оставете косата да изсъхне през нощта.

Този способ за къдрене на косата е в действителност сполучлив.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР