Има проучвания, които показват, че при хората със сърдечно-съдови заболявания

...
Има проучвания, които показват, че при хората със сърдечно-съдови заболявания
Коментари Харесай

Съвети за хората със сърдечни проблеми

Има изследвания, които демонстрират, че при хората със сърдечно-съдови болести инфекцията с ковид протича по-тежко. Това сподели в предаването „ Тази заран “ по bTV кардиологът от УМБАЛ " Света Анна " доцент Васил Велчев.
„ За хората с остра сърдечна офанзива не важи правилото да стоят надалеч от лечебните заведения. Ако човек има гръдна болежка или колапс, не би трябвало да разчита на консултация по телефона “, изясни доцент Велчев. По думите му сега се следи мощно понижаване на пациентите с изострен инфаркт.
„ Това е феномен, който към момента не може да бъда изцяло пояснен. В момента имаме по-малко работа, в сравнение с нормално по това време “, сподели още кардиологът. Той разясни, че евентуално аргументите са доста. Една от тях евентуално е това, че хората седят у дома, търпят болката и чакат да им мине. Италианските лекари настояват, че точно това се случва при тях.
Чистият въздух е друга причина, която благоприятства хората със сърдечни проблеми да се усещат добре. 
Доц. Васил Велчев посъветва хората да си стоят у дома и да си пият прецизно медикаментите. Ако имат притеснителни признаци обаче, да уведомят незабавно персоналния си доктор.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР