Има протокол, по който се лекуват всички български граждани, за

...
Има протокол, по който се лекуват всички български граждани, за
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: Реагираме съвсем адекватно на ситуацията с COVID-19

Има протокол, по който се лекуват всички български жители, с цел да могат да бъдат лекувани от COVID-19. Всички лечебни заведения са снабдени с нужните защитни средства. Това съобщи от трибуната на Народното събрание здравният министър Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през в границите на постоянния парламентарен надзор.

,,С моя заповед въведохме режим, при който след 10-ия ден, в случай че даден пациент се почувства по-добре, да може да отиде на домашна карантина и да продължи лекуването си у дома и по този метод лечебните заведения да лекуват такива пациенти, които са в среднотежко и в доста тежко състояние'', добави министър Ананиев.

Мисля, че напълно съответно реагираме на обстановката с ковид, уточни още той.

Вижте новата заповед на министър Ананиев

По отношение на проблема с болничното заведение във Велинград Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през уведоми народните представители, че не е имало подадени оставки в лечебното заведение, каквато информация се появи в някои медии.

Болницата във Велинград действа обикновено и не престават да се одобряват и лекуват заболели, в това число и такива от ковид, увери здравният министър и акцентира, че в болничното заведение, както и във всички останали в страната има задоволително защитни средства и дезинфектанти за медицинските чиновници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР