има проблеми с дишането и е много уморен, съобщи високопоставен

...
има проблеми с дишането и е много уморен, съобщи високопоставен
Коментари Харесай

Подробности за състоянието на Доналд Тръмп

" има проблеми с дишането " и е " доста изтощен ", заяви почитан чиновник на Белия дом.
Според известията положението на президента на Съединени американски щати наподобява е било " съществено " през първата му нощ в болница, откакто се болести с , съобщи БГНЕС.
 Спират краткотрайно акцията на Тръмп Спират краткотрайно акцията на Тръмп
Всички планувани събития с присъединяване на Доналд Тръмп или се отсрочват, или ще се проведат виртуално - започвайки с анулация на протест във Ф...
CNN заяви, че има " причина за безпокойствие " за здравето му и че обстановката е " сериозна ".
Но помощникът също по този начин увери обществеността, че не би трябвало да се тревожат и съобщи, че Тръмп приема обстановката " доста съществено ".
Самият написа в Туитър късно нощес: " Мисля, че върви добре! Благодаря на всички. Любов!!! "
Лекарят на Белия дом Шон П. Конли сподели, че президентът " се оправя доста добре ", не се нуждае от спомагателен О2 и е получил първата доза Ремдесивир, интравенозно антивирусно лекарство, което е потвърдено, че редуцира оставането в болница. По-рано той заяви, че като защитна мярка президентът е получил единична доза от 8 грама поликлонални антитела на Regeneron.
" В допълнение към поликлоналните антитела, президентът приема цинк, витамин D, фамотидин и всекидневно аспирин “, сподели Конли.
 Превантивно: Настаняват Доналд Тръмп в болница Превантивно: Настаняват Доналд Тръмп в болница
Заразеният с ковид американски президент Доналд Тръмп ще прекара идващите няколко дни във военната болница „ Уолтър Рийд&r...
Само часове по-рано Белият дом се опита да проектира графика му, както нормално, макар диагнозата, само че помощници показаха своята персонална угриженост по отношение на президентските избори и демонстрираха признаци на възходяща паника за положението на президента.
74-годишният отлетя с хеликоптер до медицинския център " Уолтър Рийд " за лекуване в петък вечерта, само че членовете на личния състав обявиха, че той ще продължи да работи от специфичен апартамент там и че остава зает с ръководството през целия ден. Той също към момента не е трансферирал отговорностите си на вицепрезидента Майк Пенс.
Прессекретарят Кейли Макенани съобщи, че първичните признаци на президента са били отмалялост, лека температура и неразположение, сходно на простуда.
Синът на президента, Ерик туитва: „ Доналд Тръмп е същински войник. Той ще се бори с това със същата мощ и увереност, с които се бори за Америка всеки ден. Моля ви да се присъедините към мен в молитвата за неговото възобновяване. Никога не съм се гордял с някого повече и с това, с което се постанова да се оправя “.
Първата дама Мелания Тръмп остава добре единствено с лека кашлица и главоболие, а останалата част от фамилията е добре и са тествани негативно за .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР