Има проблем с намаляване на доходите на населението в Русия,

...
Има проблем с намаляване на доходите на населението в Русия,
Коментари Харесай

Кремъл игнорира твърдения за голяма бедност в Русия

Има проблем с понижаване на приходите на популацията в Русия, само че не е вярно да го оценяваме като пагубно, съобщи Дмитрий Песков, представител на съветския президент Владимир Путин, съобщи ТАСС. " Формулировката за сметка на някои (социални) детонации и по този начин нататък - ние не можем да се съгласим с това, а по-скоро приписваме това на прочувствени прояви. Тоест във връзка с съществуването на проблем, несъмнено, че има - това е добре известно, никой не крие това. Но също по този начин имаме вяра, че е погрешно това да се назовава хипертрофирано “, сподели Песков пред публицисти, разяснявайки изказвания на шефа на Сметната палата Алексей Кудрин за равнището на беднотия в страната.

Кудрин сподели в предаването " Познер " по Първи канал, че бедността в Русия " се е трансформирала в срам, тъй като в страна с такова равнище на Брутният вътрешен продукт на глава от популацията, с непрекъснато възходящи заплати съществуването на толкоз доста небогати хора е загуба, в това число във функционалното развиване, в храненето, качеството на живот, здравето и е проблем на човешкия капитал ". Според него през последните години единствено стандартът на живот на жители е намалял фрапантно, като в този момент към 12.5 милиона души са под прага на бедността, като " 70% от нашите небогати жители живеят в фамилии и главно това са деца ".

Песков от своя страна означи, че в последно време се е нараснал броят на хората, чиито приходи са намалели основно заради отрицателни процеси, които се случват в стопанската система, само че в това време е невероятно да се приказва за внезапен напредък на бедността. " И най-важното, президентът счита, че казусът на хората с приходи под равнището на прехранване е най-неотложният проблем. И в действителност осъществяването на доста национални планове има за цел тъкмо решението на този проблем “, сподели представителят на Кремъл.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР