Има притеснителни ситуация за ползването на имоти по времето на

...
Има притеснителни ситуация за ползването на имоти по времето на
Коментари Харесай

Имоти на МВР са използвани за частни партита по времето на Рашков

Има притеснителни обстановка за използването на парцели по времето на господин Рашков, в това число и такива, които са почивни бази и в които би трябвало да отсядат чиновници на Министерство на вътрешните работи, а има данни да са употребени за други цели. Подробно ще бъдат огласени тези информации, сега тече инспекция.

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

По думите му парцелите са употребени за частни празненства, за частни потребности. Там са канени хора, които не са чиновници на Министерство на вътрешните работи.

" За мен е необяснимо един министър да не знае къде се намират и къде живеят заместник-министрите му. Това е позицията на Рашков. При встъпването си като министър и назначението на политическия кабинет съм питал всеки един човек къде се е настанил и категорично съм дал инструкции никой да не си разрешава отклонения от законовите условия ", сподели още Демерджиев пред бТВ.

" Несериозно е министър, който е допускал шест месеца заместникът му непозволено да употребява някакъв парцел да има искания към мен, който съм стъпил (б.р. в длъжност) през вчерашния ден да ревизира всичко това ", добави той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР