Има причина, поради която The Rock става най-известният ресторант на

...
Има причина, поради която The Rock става най-известният ресторант на
Коментари Харесай

Ресторант насред Индийския океан

Има причина, заради която The Rock става най-известният ресторант на Занзибар в Танзания. Издигайки се на седем метра над изумрудените води на Индийския океан , това магическо място за хранене седи на дребна независима канара наоколо до белия пясък на плажа Michanwi Pingwe, в средата на водата.

 Снимка 344376

The Rock е наличен пешком по време на отлив или с лодка при прилив, когато ресторантът е изцяло заобиколен от девствени тюркоазени води.

 Снимка 344377

След като плуваме или пътуваме с лодка до ресторанта, се изкачваме по дървена стълба, носена от морето, до къщата на скалата, откъдето идва и името на заведението. Ресторантът разполага и с прелестна тераса, където гостите могат да се насладят на коктейли с панорамна панорама към Индийския океан.

 Снимка 344378

Заведението отваря порти през 2010 година с поддръжката на фондация Kichanga - организация, основана да подкрепя устойчивостта на Занзибар и бедното му население. Фондацията прави всичко по силите си, с цел да образова локалните хора по какъв начин живеят по този начин, че да опазват ресурсите на острова.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР