Има прекалено много несъответствия в предоставените от Лондон нови улики

...
Има прекалено много несъответствия в предоставените от Лондон нови улики
Коментари Харесай

Небензя за случая Скрипал: ​Има несъответствия в новите улики на Лондон

Има прекомерно доста несъответствия в предоставените от Лондон нови " улики " по случая Скрипал, съобщи съветският непрекъснат представител в Организация на обединените нации Василий Небензя, представен от ТАСС. " На Лондон тази история му е нужна единствено с една цел - за развихряне на отвратителна антируска нервност и включването на други страни в нея. При тези нови английски " улики " има голям брой несъответствия и отворени въпроси ", сподели Небензя на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, отдадено на новите данни от английското следствие на отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия през март в Англия.

 © Българска телеграфна агенция
Москва към този момент е изгубила вяра, че ще бъдат открити същинските отговорни за отравянето на Скрипалови, съобщи Небензя.

" Надявахме се през днешния ден да се чуе нещо безапелационно, което да хвърли светлина върху този случай. За жал упованията ни не се оправдаха. В днешното изявление `на непрекъснатия представител на Англия в ООН~ чухме същите неистини ", добави той.

" Инцидентът от 4 март стана комфортен претекст за разпалване на антируска нервност в навечерието на инсценирането на потреблението на химическо оръжие в сирийския град Дума. Изказването на Тереза Мей от 5 септември се състоя малко преди, по този начин да се каже, началото на новия политически сезон и към интензивно обсъжданата обстановка в Идлиб и готвещата се там провокация с химическа офанзива, за която ние неведнъж предупредихме ", сподели съветският непрекъснат представител в Организация на обединените нации.
 Кремъл: Недопустимо е да бъдат упреквани съветските управляващи за станалото в Солсбъри Кремъл: Недопустимо е да бъдат упреквани съветските управляващи за станалото в Солсбъри
Кремъл счита за неприемливо да бъдат упреквани съветските управляващи, че са виновни за отравянето през март в британския град Солсбъри на някогашния двоен рус...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР