Има предупредителни сигнали в отношенията, които ясно се виждат и

...
Има предупредителни сигнали в отношенията, които ясно се виждат и
Коментари Харесай

Девет тревожни момента в секса

Има предупредителни сигнали в връзките, които ясно се виждат и в секса. Те са тревожни и могат да ги приказват доста за ситуацията, в което се намирате с вашата половинка. Ако да вземем за пример вашият другар е благ и добър в всекидневието си, само че в леглото не се държи по този метод, то това може да приказва за доста съществени проблеми и даже да се окаже, че след време ще е редно да спрете да имате връзки с него.

1. Той се подиграва на вашите мечти
Ако това се случи, подсъзнателно ще преставате да му се доверявате и да се отваряте за него. Някои двойки изобщо не споделят какво се върти из въображението им, само че, в случай че това се случи, и отсрещният го одобри с подигравка, не следва нищо хубаво.

2. Той не мисли за вашето наслаждение
Ако той не мисли за това, което може да ви хареса и даже не попита какво обичате, то вие сте обречени. Няма по какъв начин да имате хубаво бъдеще с хора, които мислят единствено за своето наслаждение от половия контакт.

3. Той саркастично разяснява вашето тяло
Ако той се подиграе със стрийте ви и ги съпостави с шарките на зебра, може би ще ви е смешно.. само че единствено първият път. Ако обаче половинката ви не стопира да подлага на критика външния ви тип, без значение дали го прави с усмивка, то всичко е ясно – бягайте от този човек

4. Той се наскърбява от вашето мнение
Ако половинката ви не носи на рецензия и не може да одобри, че някои неща в леглото не ви харесват и би трябвало да ги промени, то несъмнено си събирайте багажа или поговорете съществено с него, тъй като такова отношение не предвещава в действителност постоянна връзка.

5. Кара ви непрекъснато да вършиме неща, които не желаете
Той несъмнено не се интересува, че може желанието му да ви аргументи болежка или го вършиме с отвращение. За него е значимо да получи това, което желае, без значение по какъв начин се чувствате вие.

6. Когато вършиме секс, постоянно си представяте различен човек
Ако това ви се случва, е изцяло обикновено интимният ви живот да буксува или скоро да се изчерпа. Има ли смисъл изобщо да продължаваме при подобен симптом?

7. Вие знаете, че той е по-добър от другите
Той приказва за това доста пъти. И знаеш ли, че за някои параметри, които в никакъв случай не dotyanesh до някогашната му. Това е доста обидно.

8. Той твърди, че е супер, само че..
Той счита, че не му трябват проби, че всичко е наред, макар че в никакъв случай не се е подлагал на каквото и да е. Не ви би трябвало човек, който не може да ви потвърди, че е интимно здрав. По-добре бягайте надалеч!

9. Интимният ви график не съответствува
Вие желаете всеки ден, а той се задоволява с милувки в леглото едвам един път месечно. Тогава сте обречени. Винаги единият от вас няма да е благополучен, а когато компромисите зачестят то постоянно има нещастни./jenite.blitz.bg|
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР