Има представители на зодиите, които притежават необикновен чар и талант

...
Има представители на зодиите, които притежават необикновен чар и талант
Коментари Харесай

Не е учудващо, че тези 4 зодии се славят като свалячи и флиртаджии

Има представители на зодиите, които имат невероятен сексапил и гений за свалки. Когато става въпрос за флирт, са способни с лекост да смъкват всеки от срещуположния пол, който се изпречи на пътя им.
Ето кои са кралете на флирта, в чиито обхват в случай че попаднете, няма да можете да им устоите.

Скорпион
5 зодии, които избират флирта пред сериозната връзка
Не всяка зодия има гения да флиртува изобретателно. Но част от знаците в зодиакалния кръг съумяват да привлекат вниманието на око...
Прочети повече
Скорпионът излъчва неудържим сексапил и съблазън. Той е кадърен без думи, единствено с един взор или мигане да ви оплете в мрежите си и да се влюбите. Ако срещнете зодия Скорпион с минимални старания той ви накара да го пожелаете. Неговото разбиране е, че би трябвало всички да го харесват и да бъде център на внимание. Както споменахме към този момент той омайва единствено с взор. За него няма значение кой е обекта за флирт, стига единствено да набележи някой и стартира да работи. Сексуалните му мечти са почтени да бъдат включени в Кама Сутра, тъй като за него визията за живот е секс и неангажиращи завършения.

Лъв

Лъвът печели със своите сексапил и висока просветеност. Както и в природата, по този начин и в зодиака той набелязва своята плячка и я шашав с цената на всичко. Царят на животните несъмнено обича да бъде в центъра на събитията и за него е наложително изискване всички да бъдат запленени от него. Лъвът цар в свалките и, когато пожелае нещо той го получава.

Стрелец
Знаците, които може би не улавяте, когато някой флиртува с вас
Флиртът е цяло изкуство, което не всеки съумява да овладее. То не се показва единствено в това да вършиме флиртуващи жестове и да водите флир...
Прочети повече
Стрелецът е извънредно обаятелен и подхожда с внимание към детайлите. Неговата тактичност е повече деликатност и похвали и по - малко приказки. Той доста добре знае мощните си страни и ги употребява, когато е решил да съблазни някой. Стрелците обичат провокациите и новите неща. Обичат това, което би предиздвикало адреналина им да се увеличи на макс. Флирта е заложен в природата на Стрелеца. Той е кадърен да го практикува когато и да е даже, когато към този момент е привързан. Както казахме адреналина ги кара да се усещат живи.

Близнаци

Свалките са природата на Близнаците. Те знаят по какъв начин тъкмо да ви омаят с думи, включвайки неустоимия си сексапил. Трудно бихте подминали Близнакът, без да го забележите. Те са извънредно благи, енергични и занимателни по натура. Винаги ще намерят най - верния метод да ви накарат да хлътнете по тях и да се почувствате специфични. Освен всички изброени качества, Близнака е извънредно секси, което свежда опцията да останат незабелязани до най-малко. 

Това четирите зодии, които са най - огромните свалячи. Те са чаровни, имат характерност и харизма, които ги карат да изпъкнат пред останалите. Способни са да ви омаят, по този начин  че преди да се усетите и ще сте се влюбили в тях до уши.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР