Има практика боксьори да пълнят статистиката на своите противници. Това

...
Има практика боксьори да пълнят статистиката на своите противници. Това
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Хората, пътували с Борис Станчов, са знаели за тази измама.

Има процедура боксьори да пълнят статистиката на своите съперници. Това е процедура и не е проблем. За мен би трябвало да се види по какъв начин действа нашата система, с цел да не се стига до други такива произшествия. За мен е казус някой да се бие с непозната карта.
Това сподели в утринния блок на БТВ боксьорът Тервел Пулев, който разяснява тематиката с умрелия боксьор Борис Станчов в Албания.

" Такова нещо слушам за първи път. За мен е цялостен парадокс мениджърът му да не знае. Всеки се качва на канатара и си демонстрира персоналната карта. Хората, които са пътували с Борис Станчов, са знаели за тази машинация. Няма късмет да не са знаели, че има замяна на самоличността. Той е влязал в Албания със своята персонална карта и внезапно на кантара показва друга.

" Има опция и здравното му да е сменено. Бях в прокуратурата и видях здравното. Един единствен доктор е подпечатал всичките прегледи. Това ми звучи малко като - Докторе, ето ти 100 лв. и направи здравното. От прокуратурата ме извикаха в качеството ми на специалист, тъй като и за тях това е нещо ново. Със сигурност би трябвало да има стягане на разпоредбите и по-строг надзор. Пак ще повторя, че би трябвало да излезе експертиза за гибелта на момчето и тогава ще можем да разясня изцяло. Всичко друго е догадки. Трябва да има причина за неговата гибел ", добави Тервел Пулев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР