Има повече комуникация между полицейските органи с формалните и неформални

...
Има повече комуникация между полицейските органи с формалните и неформални
Коментари Харесай

Седем задържани при снощните протести в София


" Има повече връзка сред полицейските органи с формалните и неофициални водачи и уредници на протестните мероприятия. Това е една от аргументите за нормализиране на ситуацията ", увери комисар Радослав Стойнев на брифинг в Столична дирекция на вътрешните работи.

По време на вчерашните митинги не били позволени нарушавания на публичния ред и нямало индикации за провокации на снощния митинг. Шествието на стачкуващите минало по бул. " Цар Освободител " до Орлов мост, с отклоняване до Българска национална телевизия и назад.

Столичната полиция благодари за отношението и гражданското държание на участващите в митинга и поддръжката на органите на реда за публичния ред.
 Протестът в София завърши без произшествия
Протестът в София завърши без произшествия

Демонстрацията прерасна в шествие из столичните улици

Въпреки това от извършения вчерашен митинг са арестувани 7 души, като от тях един бил арестуван с нож, различен с наркотични субстанции и двама без документи за идентичност. Задържани са и трима души за счупено стъкло на автомобил. Изяснява се персоналната виновност на всеки един от тях и комисар Стойнев не знае дали ще има следваща мярка за задържане.

Все още тече инспекцията за съществуването на полицейско принуждение пред постройката на Министерския съвет. Когато инспекцията завърши, тогава информацията ще бъде оповестена пред медиите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР