Има понятие наречено женски магнетизъм, което няма как да не

...
Има понятие наречено женски магнетизъм, което няма как да не
Коментари Харесай

Има 4 неща, които правят жената магнетична

Има разбиране наречено женски магнетизъм, което няма по какъв начин да не е привлекателна мощ, която дамите волно или несъзнателно употребяват. То е цялост от качества. Мъжете несъмнено харесват женския магнетизъм, тъй като той кара дамите да се държат по определе метод. Вижте повече в идващите редове.

Когато привлекателността се трансформира във втора природа за дамата
Някои дами се раждат с това умеене, други съумяват да го усвоят с времето. Да си обаятелен значи да бъдеш себе си. Не значи, че би трябвало да се усмихвате принудително, да сте подправено общителна. Това е да усещаш дамата в себе си и да ѝ позволиш да излезе нескрито. Да сияеш. Когато се смеете, разказвате нещо, плачете, даже когато четете книга. Да си очарователна значи не да се насилваш да изглеждаш съвършено за другите, с цел да те харесат, а да се радваш на личната си компания. Очарователната жена поддържа връзка с лекост, жестовете ѝ са красиви, получават се естествено, и това се харесва на мъжете.

Когато една жена обича себе си
Това постоянно си проличава и мъжете постоянно го виждат. Какво значи да обича себе си? Жените имат динамично всекидневие – кариера, грижи за обичаните ѝ хора и това ги изтощава в даден миг. Ако не съумеят да понижат равнищата на стрес, да се погрижат за комфорта си, да не не помнят за потребностите си, умората се натрупва, стават раздразнителни, конфликтни... Всичко това се отразява на излъчването им, връзките с колегата и така нататък Мъжете харесват да виждат, когато дамата е спокойна, уравновесена, когато поставя грижи за комфорта си. Не се оставя стресът да я завладее.

Мъжете харесват дами, които знаят по какъв начин да одобряват похвали
Те нито бягат от тях, нито се заслепяват, тъй като знаят своята стойност като дами и персони. Когато ѝ насочат комплимент за роклята да вземем за пример, в никакъв случай не биха споделили, че не е нова и нещо сходно. Ще благодарят с усмивка, тъй като знаят, че те вършат тоалета толкоз незабравим.

Когато една жена се усеща комфортно с тялото си
Това не значи нейната фигура да се вписва в стандарти и ограничения. Жената, която се грижи за тялото си, знае по какъв начин да го употребява, тъй че то да наподобява привлекателно, даже, когато коремчето ѝ е леко подуто. Обратното, в случай че се срами от фигурата си, мъжете постоянно улавят това. Жената, която се усеща комфортно във формите си не търси валидиране от никого.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР