Има (поне) две добри новини след тези местни избори. Първата

...
Има (поне) две добри новини след тези местни избори. Първата
Коментари Харесай

Добрата новина след местните избори

Има (поне) две положителни вести след тези локални избори. Първата е, че триумфите на цивилен кандидатури по места загатват допустима бъдеща формула на триумфа на локалните избори отвън партийния строй.

Втората е, че гласувайки оттатък обичайното разделяне ляво-дясно, доста гласоподаватели в София, само че и в страната, демонстрираха че е допустимо гражданско обединяване по основни въпроси, когато огромната цел е ремонт на системата.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики С това стартират разбора си на резултатите след локалните избори редакторите на " Капитал " Алексей Лазаров и Румяна Червенкова в новия епизод на подкаста " Гласът на Капитал ". (разговорът е записан на 6 ноември) В епизода ще чуете още какъв знак дадоха гласоподавателите на ръководещата партия ГЕРБ, по какъв начин се показа опозицията - Българска социалистическа партия и " Демократична България ", и по какъв начин социологията притихна на тези избори.
АУДИО Гласът на Капитал: Добрата вест от локалните избори Your browser does not support the audio tag.
За " Гласът на Капитал "

" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предизборната ни поредност с концепциите и поръчките на претендентите за кмет на София:

Предизборен маратон: Един ден с Йорданка Фандъкова
Епизод 1 от изборния подкаст на " Капитал ", в който кореспонденти на медиата следват главните претенденти за кмет на София

Предизборен маратон: Един ден с Мая Манолова
Епизод 2 от изборния подкаст на " Капитал ", в който репортерите следват омбудсмана на висок ток в опита й да се показа за опция на Фандъкова

Предизборен маратон: Един ден с Борислав Игнатов
Епизод 3 от изборния подкаст на " Капитал ", в който тичаме след архитекта, който желае да изведе София на по-висока скорост посредством цифровизация на процесите в общината

Предизборен маратон: Един ден с Борис Бонев Епизод 4 от изборния подкаст на " Капитал ", в който следваме гражданския деятел в първия му поход към политиката
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР